Ridetur

Først en bitteliten prolog her: Jeg snakker om 'i går kveld' tidlig i historien, og så referer jeg samtidig til påsken. Hendelsen jeg skriver om skjedde i påsken, jeg har bare ikke skrevet ferdig historien før nå..

Hei, jeg lovde jo å skrive litt mer her når jeg og kona hadde nye interessante sex-opplevelser.
Nå har vi ikke hatt noen opplevelser sammen med andre siden sist, men vi (eller mest meg kanskje) hadde en fin opplevelse i går kveld som jeg har lyst å fortelle om selv om det i utgangspunktet bare var helt alminnelig sex

Min favoritt-stilling er noe jeg kaller 'henda bak nakken' og det går ut på at jeg ligger på ryggen med, ja, henda bak nakken, og stort sett ikke trenger å yte noe som helst, dette er en historie om en slik gang.

Dagen var onsdag før skjærtorsdag. Dagen etter skulle vi dra på påsketur sammen med ungene. Bo på familierom på hotell i påsken blir det ikke mye hanky panky ut av, så vi tenkte vi måtte ha oss en omgang før vi dro.

Når vi har avtalt på forhånd at vi skal ha sex, går jeg rundt og tenker på det og fantaserer om hva vi skal gjøre, stort sett gjennom hele dagen.
Denne dagen hadde jeg brukt mesteparten av tiden jeg tilbragte på jobb, til å dagdrømme om hva vi skulle gjøre om kvelden, så jeg fikk ikke utrettet så mye fakturerbart den dagen.
Heldigvis var det bare halv dag denne dagen, så i 13:00 tida var jeg på vei hjem.

Jeg burde ikke plage dere med kjedelige og dagligdagse ting, men jeg skulle altså støvsuge huset før avreise, noe som visst er veldig lurt for da trenger vi ikke å gjøre det når vi kommer hjem, mener hun som slipper å støvsuge :-)
Det var når jeg var ferdig med å støvsuge at dagen plutselig tok en interessant vending.

Kona var i dusjen da, så jeg tok meg bare en kald Carlsberg boks fra kjøleskapet og gikk og satt meg på stua. Jeg tenkte at hun kom nok opp når hun var ferdig for klokka var ikke så mye enda. Før jeg hadde drukket halve boksa hørte jeg imidlertid kona rope på meg fra underetasjen med beskjed om at jeg måtte komme ned litt..

Når hun sier noe slikt pleier det å være smart å adlyde, det er nesten alltid en erotisk belønning i andre enden.
Soverommet vårt ligger i underetasjen rett ovenfor badet, så jeg gikk ned i underetasjen, bortover gangen og inn på soverommet.

Der lå hun på ryggen i dobbeltsenga, nydusjet i en lilla gjennomsiktig teddy med strømpeholdere, samt sorte glinsende strømper. Hun har halvlangt hår med litt fall, håret var nå vått etter dusjen og lå flott dandert over skuldrene.
Hva synest du? Sa hun og smilte kokett til meg.

Du ser som vanlig helt fantastisk ut, sa jeg mens jeg strakte den ene armen bak meg og låste soveromsdøren, vi vil jo ikke bli overrasket av ungene.

Jeg hadde bare en t-skjorte og jeans på meg. Jeg fikk vrengt t-skjorta over hodet, sparka av meg benklærne på gulvet, og gikk bort til fotenden av dobbeltsenga.

Vi liker veldig godt oralsex begge to, og det er vanligvis det vi varmer opp med.
Fantasiløs som jeg av og til kan være, tenkte jeg at jaja, da skal vi vel gjøre det slik i dag også da, og tok et godt grep rundt hver av anklene hennes, spredte bena hennes, gikk ned på kne foran senga og siktet meg inn på musa hennes med tunga.

Nei, jeg vil ikke gjøre det slik i dag! Sa hun plutselig med myndig stemme, legg deg der! Fortsatte hun og pekte på senga ved siden av seg selv.
Veldig tydelig hvem som vil være sjefen her i dag, tenkte jeg for meg selv.

Jeg ble litt tent av at hun snakket slik til meg, og skyndte meg opp i senga, la meg på rygg ved siden av henne med en allerede halvstiv pikk.

Jeg vil ri i dag! sa hun mens hun bøyde seg bort mot meg, bøyde hodet ned mot skrittet mitt og tok pikken i munnen.
Hun knadde ballene mine mens hun bevegde leppene opp og ned på pikken til jeg var skikkelig hard. Det tok ikke akkurat så lang tid, jeg var allerede ganske kåt.

Med en gang jeg var klar, tok hun affære selv uten å spørre. Hun reiste seg halvveis opp, plasserte en fot på hver side av mine hofter, og stod på huk over meg og vippet der som en pendel hengslet i knærne sine.
Så, mens hun hjalp til litt med den ene hånden for å sikte, tredde hun seg ned på pikken min, hardt, helt ned til rota, og slik ble hun sittende noen få sekunder
Jeg bare lå der og nøt den varme, våte og glatte følelsen.

Så begynte hun å bevege seg opp og ned på pikken min. Du får en annen følelse når hun sitter slik på huk enn når hele foten opp til kneet er i kontakt med senga.
Bevegelsene blir mer direkte liksom, og det føles som om jeg kommer lenger inn.
Det var deilig å bare ligge sånn og ta imot.
Jeg måtte ytre en grimase av nytelse mens hun fortsatte å ri.
Jeg strakk begge hendene bak nakken og flettet fingrene sammen mens jeg lå der og nøt følelsen av ei fitte som raskere og raskere bevegde seg opp og ned på pikken min, og synet av hennes store bryster som nå dinglet opphissende rett foran ansiktet mitt.
Hun begynte å lage klaskelyder hver gang underlivene våre slo sammen og jeg kjente at nå hadde jeg ikke lenge igjen.
Det aller deiligste med å ligge sånn, er å ligge helt rolig når orgasmen nærmer seg, gjerne lukke øynene, og kjenne følelsene utvikle seg etterhvert som orgasmen blir sterkere.
Jeg eksploderte mens jeg vred ansiktet mitt ned i puta i ren nytelse. Sæden pumpet inn i kona og rant ut igjen og ned på meg mens hun fortsatte å ri. Plaskelydene ble nå helt latterlig støyende og etterhvert som orgasmen min ga seg la hun seg ned på senga ved siden av meg, tett inntil, med ei hånd på brystkassa mi mens hun pustet ut.
Var det deilig for deg? Spurte hun og smilte.
Slik sovnet vi og jeg har ikke sovet så godt på veldig lenge.

Min favoritt der altså, selv om den kanskje er litt ego.

Noen (mest av gutta kanskje) som deler mine preferanser?