Siden tråden som forespurte dette blir overfylt av mindre intelligente svar som har fint lite med temaå gjøre, og jeg ikke var den som starten den tråden,lager jeg en egen tråd her, der jeg forhåpentligvis kan ha litt bedre kontroll med hva som blir sagt. Ber moderator slette alle svar som går utover de rammene jeg setter, om dette er mulig.

Inviterer med dette alle interessante parter til regelemessige runkeparties. Dette vil foregå under strengt kontrollerte former, men IKKE i regi av noen "klubb". Selskapene vil være åpne for BEGGE kjønn, men jenter vil bli møtt med nøyaktig samme krav som gutter. (Det vil f.eks.ikke være mulig for en kvinne å være "flue på veggen" uten selv å delta aktivt).

Det vil ikke under noen omstendighet bli tillatå ta bilder/film av seansene. Alle forespørsler om dette vil bli slettet, og de som spør vil ikke bli invitert. Reglene er endelige, og ikke åpne for forslag/ønsker.

Dettte vil bli en regelmessig affære, med temakveldersom spenner over et vidt spekter. Pass derfor på være ærlig under feltet "Hva tenner deg"

Det vil væremulig å delta på følgende måter, og man vil få utlevert et farget armbånd som forteller andre deltagere hvilket nivå du deltar på:

Kun Onani
Onani av andre, motsatt kjønn
Onani av andre, samme kjønn
Oral av andre, motsatt kjønn
Oral av andre, samme kjønn

For å bli invitert inn i det gode og seriøse selskap, send følgendepå en PM til undertegnede:

1: Hva tenner deg/forventer du av selskapet?
2: Hvordan vil du delta? (se kategorier over)
3: Beskrivelse av deg selv (må kunne bevises med bilde)
4: Singel eller Par

Merk at dette er et Runketreff, og det således ikke er lagt opp til andre aktiviteter, som gangbang osv. Ønsker om dette blir ignorert. Det gis heller INGEN unntak for reglene. De som er seriøst interessert i å danne et hemmelig "selskap" må være forberedt på å bevise påstander om alder, lengdepå utstyr osvmed bilde. Stoler du ikke nok på oss tilå vise bilde før invitasjon, stoler ikke vi nok på deg til å invitere. Enkelt og greit?

Ber om at alle innlegg som ikke er forespøsel om RELEVANT informasjon ellerpåmelding, blir slettet. Dette er så seriøst som det kan få blitt, laoss voksne, seriøse mennesker som liker dette, samles.

Treffsted ligger i OSLO.

Vel Møtt!