Sitat Opprinnelig skrevet av jack reacher
Generelt er jeg enig med nysgjerrige nick.
Men man kan vanskelig si hva som foregår bak lukkede dører.
Tror det var en sak i fjor fra australia hvor en datter var begynt å ha sex med faren.Var long lost dad da,tro det har litt og si med saken.Da de fleste tilfeller jeg har hørt om hvor frivillig voxen incest har forekommet har det vert seperat oppvext.
Men anyway så mener jeg hu gikk ut i avisen opg sa dette til alle som ville høre på,slik jeg oppfattet det. Mistenker mangelfult sikringsskap(Mistenker det var i grisegrent strøk dette)
Men rent bortsett fra unge delen og omgivelsene/slektskap så er vel det strengtattt bare sex?
De fleste har vel en innebygget mental sperre mot å leke hide the salami,med slekten.
Så jeg mistenker at om man skal omgå den,er mann enten litt mentalt ute på sidelinjen,eller ikke har voxt opp sammen
Sliter litt å forstå sammenhengen i innlegget ditt.

Sex mellom far og datter ? Det er så fullstendig galt på så mange måter at tallet sannsynligvis er firesifret. Sånt ødelegger liv, og skaper liv som er ødelagt før det i det hele tatt er født.

Det virker som det er flere i denne tråden med noe ukonvensjonelle seksuelle fantasier når det kommer til incest, årsakene til at incest er forbudt er blitt nevnt gjentatte ganger i denne tråden, og jeg gidder ikke å ramse dem opp igjen.

Men tenk litt igjennom alvoret i dette som du beskriver som "Det er jo bare sex" - NEI, det er overhodet ikke bare sex, det er incest. Incest ender oftere enn sjeldent opp i èn ting: Katastrofe.

Tror du en far og datter som har sex noensinne vil få et normalt far/datter-forhold igjen ?

Hvordan tror du øvrig familie vil takle dette ? For eksempel kone, mor, søsken, besteforeldre osv. ?

Graviditet er alltid en risiko, og det er velkjent hva graviditet mellom nære slektninger ofte fører til når de føder.

Et annet moment er utnyttelse: To mennesker som er i nær slekt er sjeldent jevnbyrdige i alder og psykisk modningsnivå, og ofte er også fysisk modningsnivå forskjellig når det er snakk om at tenåringer er involvert.

Det mangler mao. ofte den naturlige balansegangen som det er naturlig at er tilstede mellom to mennesker som har en seksuell relasjon: Nemlig at man stiller på noenlunde like vilkår. Når to personer er i nær slekt er det veldig ofte slik at man har èn sterk og èn svak part, hvor den ene har en foresatt/myndighetsrolle ovenfor den andre parten, som for eksempel far og datter alltid vil ha.

Tenk over hva du sitter her og bagatelliserer.