Hei. Jeg er i et forhold som har vart lenge. Sexen er god, men for hennes del, så kunne det gjerne vært røffere, da som i et slave/master forhold. Jeg har tidligere hatt motverge mot dette da jeg har tenkt at jeg er bare ikke dominant. Etter mange runder i tenkeboksen på dette, så har jeg komt fram til at det bor en dominant i meg, men den blir sperra inne av egen usikkerhet.

Det høres rart ut med tanke på usikkerheten, men ideen om et Slave/master forhold med BDSM er noe jeg liker, men trenger litt trygghet når det gjelder utførelsen. For å få det, så tenker jeg at jeg må bare prøve, så finner vi ut av det, og tenker øvelse er det som må til for å bli en god mester.

Men det jeg lurer på, er om det er noen her inne som kan komme med nybegynnertips til en som vil prøve å bli en master, tips til hva man kan gjøre, hvordan man bør te seg osv. Er virkelig nybegynner på området, men liker tanken og ideen med det veldig godt.

All hjelp og tips mottas med takk, helst da fra folk som faktisk er Mastere for noen, men og de som er slave for noen. Send gjerne PM om det også.