Nå som det begynner og blir varmere ute kommer føttene frem igjen fra vinterdvale. Jeg ser fler og fler jenter / damer som lufter tærne sine om dagen.
Jeg tar meg selv i å se ned på føttene til jenter / damer som går forbi meg når jeg drar til og fra jobb om dagen.

Pleier å gå igjennom Oslo s og der kryr det av føtter i sandaler og sko med åpen tupp, damer som sitter og spiser lunsj som vipper med skoen / sandalen så man ser hele foten.
Jeg gikk opp Karl Johan i dag etter jobb og så et par lekre føtter, da jeg gikk forbi parken utenfor Stortinget lå det en dame på ryggen med føttene i "været".... Jeg gikk over veien til Palèet, snudde 180 grader for så å gå tilbake og nyte synet av føttene hennes. Jeg tror hun la merke til meg da jeg sto der og tittet.

Byr sjansen seg hender det jeg også tar bilder med mobilen hvis jeg feks. sitter ved siden av en dame og venter på toget. Er man diskrè nok så går dette bra

Jeg er så heldig at kjæresten min lar meg kose, slikke,suge og sprute på føttene og tærne hennes. Hun synes det var litt rart i begynnelsen at jeg likte det, men hun synes nå at det er helt greit. Hun gjør det vel mest fordi hun gleder seg over at jeg blir tent, men hun har også sagt at det er deilig (kanskje ikke så rart da føttene er et sted på kroppen der det er mest nerver).

Problemet med endel jenter er at de "hater" føttene sine og at det ikke kunne falle dem inn at noen i det hele tatt kom nær føttene deres. Men så lenge man steller føttene sine (gjerne med neglelakk ) så er det bare å vise de fram


Det er også mange mennesker som ikke forstår seg på oss som liker føtter, ja jeg skjønner hvorfor folk lurer på hvorfor i huleste man tenner på noe som kan stinke så jævlig til tider.
Nå er det slik at jeg ikke kunne ha slikket eller sugd på tær/ føtter som lukter vondt. men er de nyvasket og rene så ser jeg ingen problemer med dette.

Jeg har blitt tent av jenteføtter siden jeg var veldig ung (10-12 år), jeg husker at da jeg så nakne føtter så fikk jeg samme "følelse" som når jeg så en jente uten klær. Det var på en måte "nakenheten" som trigget et eller annet i hodet mitt (og gjør det enda).

Undersøkelser har også vist at fotfetisjisme er en av de mest vanlige fetisjene, dessuten ser jeg på det som en uskyldig greie.
Det som er fint med det er at man kan bli tent bare man ser og titter litt.

Så oppfordring til dere jenter, vis føttene deres nå som det begynner og bli varmt og sommeren kommer med stormskritt...