Hei
Trenger seriøst noen tips på hva jeg skal gjør i forhold til ei jente, vet ikke helt om dette er rette forum for å få tips om dette men er verdt et forsøk.

Situasjonen er slik; Dama det gjelder er ei "vennine", jeg har hatt sex med henne en gang når jeg haddde kjent henne et par måneder. Da hadde hun sterke følelser for meg men ikke jeg for henne, men det forandret seg raskt.
Hun fant etter hvert ut, ifølge henne selv att hun ikke ville ha et forhold med meg ettersom att jeg ikke har vert i et seriøst forhold(dette var vertfall grunnen hun ga meg.) Men var fast bestemt på att vi skulle fortsette å være venner, nå er det slik att jeg har fått sterke følelser for henne, men hun er ikke interessert i dette i det hele tatt. Etter hvert begynnte hun å ligge med andre gutter, og dette tok jeg tungt. Forklarte også hva jeg følte om dette for henne, men hun forstod ikke att dette var et problem ettersom jeg visste det ikke ville bli noe mellom oss. Da tenkte jeg att jeg bare skulle bryte tvert av med hele dama, og dette funka ei stund selv om jeg savna henne jevli. Det hjalp heller ikke att hun fortsatte og ta kontakt og sa hun ikke ville miste meg osv. Etter en stund ga jeg etter for savnet og traff henne igjenn, vi har det så utrolig fint når vi er sammen, dette føler vi begge, men jeg takler ikke de følelsene jeg har når jeg ikke er med henne, tenker på att hun er med andre gutter osv. Når jeg er med henne er hun alltid veldig flørten og kosete, det hjelper jo heller ikke på situasjonen.
Setter pris på alle tips jeg får, hadde vert fint å fått en jentes synspunkt på dette.