Hva er din mening/tanke.

1. Mye fokus på tynne damekropper siste årene nå hvor fler å fler kvinner begynner å skape reaksjoner på "kravene" til damekroppen gutten søker.
Som igjen mennene kommenterer tilbake at dem liker former, tynn er ikke noe for meg og det er media som står bak alt dette å styrer alt på feil plass.
- til tanke -
Media gjør det media kan nettopp for å tjene penger. Det er eneste hensikt. Og det er jo slik at det nettopp er på tynne damer de tjener mest for det er det vi mest søker å ser på, ergo liker.
: hvorfor :

2. Penisstørrelse. Finnes uendelig mange tråder om dette internasjonalt. Mannens leting etter det ene forumet med den ene personen som svarer det han vil høre for å føle seg tilfreds med sin egen penis som er gjennomsnittlig stor.
Vi leser hele tiden at det er bedre med gjennomsnittlige enn store for de med store kan ikke bruke den, det gjør vondt, de stikker den bare ut å inn. En med gjennomsnitt er mer kreativ i senga. Osv osv med alle disse utsagnene vi alle kan.
- til tanke -
Hva om mannen med sin kjempestore penis faktisk også kan bruke den. Er like kreativ, ikke bare stikker ut å inn, men kan bruke den på helt lik linje som kommentarene til fordelene med mannen med gjennomsnittet.
: er da større bedre :

?

Spørsmålene reflekterer ikke mine meninger så ikke noe personangrep her nå.