Hei, er det noen som vil bli med på vors, byn og narch neste helg (13 eller 14 mars)?

tenker kanskje det e på tide at et folk på NP fra Bergen møtes og har det gøy samme på byn, eg har desverre ikke sted før om 1-2 måneder enda for forsspill og narch, men noen i berge må jo ha det no snakker eg ikke om seksuelle aktiviteter(med mindre noen finner tonen da) men at vi drikker og koser oss og bli kjent med flere folk, og kanskje drar ut på byn (eller at vi blir på "forsspillet" og koser oss :-) )

eg syns det høres ut som en fin ide, eg tenker selv å ha en sånn fest selv når eg har en egen leilighet som kun eg bor i, som ikke e lenge til (som sagt, kun 1 mnd til, maks 2)

vist det e noen her inne som tenker samme tanken som meg, ta kontakt med meg, så kan vi jo finne på et fint opplegg for festen/forsspillet..

eg e veldig flink med å finne på tema for selve "festen", om det e, e det om e snakk om fest vist folk e interessert. da snakker vi toga-party, forskjellige 60/80-party, kostyme-party, det folk e vil egentlig.

eg tenker det e gøy for folk å bli kjent med nye folk, og ha det gøy sammen, ha det kjekt..


Er bare å sende meg en mld om dette høres interessant ut, eg kan organisere det om en person her inne har egen leilighet, om ikke folk vil vente til eg har egen leilighet