Heisann

Er vel eneste kategorien denne tråden passer sånn halveis

Lurer da på om det er noen som er medlemmer eller har vært medlem av denne nettsiden? Saken er den at jeg slengte meg på et måneds medlemskap for 3-4 dager siden. Fikk først problemer med innlogging til tross for at jeg betalte med kredittkort. Sendte da en mail til supporten.

Så gikk det en dag, men ingen svar. Prøvde nettsiden igjen og da funket det, i hvert fall sånn halveis. Nå viste det seg at jeg kun hadde trial medlemskap, som da gir meg begrenset adgang. Så derfor sendte jeg enda en mail til supporten. Fant enda en support mailadresse så jeg sendte en mail dit også for å være sikker.

Nå har det altså gått 3, snart 4 dager. Jeg har fortsatt begrenset adgang til nettsiden i form av trial medlemskap, til tross for at jeg har betalt for en måned. Jeg har ikke fått noe svar på de 3 mailene jeg sendte dem. De har også en support msn adresse som ikke har vært online siden jeg ble medlem.

Noen som har vært i kontakt med supporten på denne nettsiden tidligere? Og kanskje enda viktigere, noen tips til hva svarten jeg kan gjøre nå? Begynner å bli latterlig dette..