Hva med en tråd hvor vi samler ærlige vurderinger av diverse sider? Det er mange norske sider der ute som regelrett lever av å svindle kåte menn. De vurderingene som ligger på nett fra før virker å være kjøpt og betalt, så del dine erfaringer. Jeg begynner!

Sexdating no
Nylig registrert meg her. Tok et søk på par/jenter fra mitt fylke som har vært innlogget den siste måneden. Tre par og tre damer, så veldig labert utvalg. Koster 99 kr mnd, noe som ikke er allverden og du kan stort sett bare søke på profiler uten å betale. Hadde neppe vært noe å satse på selv om det hadde vært gratis.

Cupido no
Har vært registrert her relativt lenge og har også vært betalende kunde her ved noen anledninger. Koster 99 kr mnd, noe som er veldig overkommelig. Dukker opp en del par/damer når jeg søker på mitt fylke men alderssnittet er relativt høyd - vil tro over 50. Virker som en veldig seriøs side. Er kanskje mere et samfunn, for det er mange av de samme som er aktiv der nå som første gang jeg var innom der for mange år siden. Om du skulle være så heldig å få treff her, så bør nok tålmodighet være din sterkeste side. Etter min smak så tror jeg heller ikke du skal forvente å finne for mange "smykkeskrin" der inne.

Jeg skal registrere meg på flere etterhvert og prøve ut. I mellomtiden håper jeg noen andre bidrar.