Etter å ha vært medlem her i noen år bare for og snoke rundt, lese kikke på bilder. har jeg smått begynt å ta del her inne på forumet.

Jeg tenkte bare å dele litt om hva som foregår oppe i hodet mitt. I håp om at jeg ikke bare er den eneste som grubler over dette.


For det første så er jeg ingen superkjekkas. Men i de "senere" årene (er bare 22) har jeg blitt mer og mer komfertabel med mitt utseende til og være mer en fornøyd med megselv. Som meg som mange andre er det fortsatt ting jeg skulle likt at var annerledes, men tvilsomt at jeg gjør noe med det. Jeg er fornøyd

Det har aldri vært noe tvil om at ting har vært annerledes i toppen hos meg. Spesielt som "yngre" sleit jeg liksom å finne ut hvilken gruppe jeg tilhørte. Jeg spilte fotball, var mye aktiv i skogen. Hadde en ok vennegjeng. Men det var ting som ikke stemte. Folk begynte å ha sex. utforska på egenhånd og sammen. Jeg likte jo sex, elsker jenter, og forguder dem (dere er jo så flotte å se på ). Men noe manglet.

Med mere sex kom jo mere erfaring. Men det var først når jeg møtte ei frøken jeg begynte å forstå hva som har manglet og vært feil. Hun likte røffere behandling. Hun var litt eldre og hadde utgangspunktet en greie for eldre menn. Jeg var jo usiker i begynnelsen på hva jeg skulle gjøre. Men fant fort ut at det å binde henne fast, kvele henne litt og kaste hu rundt var noe jeg likte veldig godt. Endelig følte jeg at ting var som de skulle. Jeg hadde gått fra og være et undertrykt mobbeoffer med alt for lav selvtilit til og slippe løs den dominante og selvsikre delen som har har liggi i dvale i alle disse årene.

Mobbingen gjorde jo sin del med meg. jeg grodde veldig tykk hud. Så kan i mange tillfeller virke som en ordentlig følelsesløs douchebag som liker å utøve vold under akten.

Men det stemmer jo aldeles ikke. Jeg forguder kvinnekroppen, syntes det er deilig å holde rundt noen mens jeg skal sove. eller bare for kosen sin skyld. Ettersom jeg også liker å bli hørt på av min(e) underanige. Så blir det jo straffer i forskjellige slag alt ettersom hva jeg syns er passende, og hvor ulydig henne har vært. Det er ikke bare det å påføre smerten som lar meg føle meg dominant. Det er frykten som skapes. Når jeg bare trenger å nevne naglebeltet eller kalddusjen, så blir henne stille og gjør som hun får beskjed om. Jeg kan se angeren i henne. Det tilfredstiller meg og egoet mitt. Jeg har hennes oppmerksomhet og hun prøver å gjøre seg fortjent til min.

Når egoet mitt og lystene mine er tilfredsstilt. Har henne fortjent min oppmerksomhet. Da gjør jeg mer en gjerne noe for henne, samtidig som jeg ikke er slaven hennes. Jeg forteller henne hvor deilig sexen var. eller hvor utrolig bra hun så ut tidligere idag. (kommenterer også utseende hvis jeg ser hun har gjort en innsast for og imponere meg).

Så de siste årene har jeg funnet min riktige sti. Jeg vet hva jeg ønsker og er ute etter. Jeg er endlig fornøyd med megselv og min situasjon


Dere som leser får bare overleve at det virker litt rotete. Men sån er det oppe i toppen min også