Hallo
Jeg har lyst til å sende deg en novelle som jeg skrev på et anet forum, denne novellen forteller en del om min drømmedame.

Så hvis det er noen damer som kunne tenke seg ett rollespill som dette vil jeg gjerne høre.


Hun sto å banket på den ruvende massive eike døren, det kjentes ut som det var stein i maven som roterte rundt, hun svettet over hele ryggen og var klam i hendene som klemte rundt handtaket på den lille kofferten som inneholdt alt hennes jordiske gods.
Hun skulle begynne som tjeneste jente til en ukjent man som hun har møtt bare en gang. det var for en uke siden på kontoret til onkelen hennes. Det hele startet med at hun hadde kommet i klammeri med sin onkel som hadde betalt skolegangen hennes i og med hun hadde blit foreldreløs når hun var liten, så onkelen hennes var den enste som kunne ta seg av henne, noe han også hadde gjort, hun var oppdradt strengt, men rettferdig.
Men når hun kom hjem for en måned siden med et brev fra skolens styre at hun var utvist for oppstandighet og fravær og i tillegg at det måtte betales skolepenger for resten av året uten at hun fikk være der, randt det over for onkelen hennes og han krevde at hun måtte betale alle skolepengene for de 2 årene som hun hadde gådt, fordi de var bortkastet.
Han sa han han hadde ordnet med en tjenestejente plass til en herre han kjente som han "viste" kunne holde henne i sjakk, på alle måter sa han.
Hun skulle være i tjenest hos han i et år til hun vart myndig og betale det beløpet til onkelen som hun skylte han, etter hun var myndig hadde han ikke noe mere ansvar ovenfor henne.
En dag ble hun kalt inn på kontoret til onkelen, der var også en anen man også, hun skjønte med en gang at dette var mannen hun skulle i tjeneste til.
Han kom i mot henne og løftet opp haken hennes å så henne in i øynene, hun krympet seg og han sa at han hadde betalt onkelen hennes på forkudd og at det beløpet var langt over det man betalte for en tjeneste jente, men i og med at onkelen hadde lovt han at han hadde frie tøyler når det gjalt bruken av henne så hadde han gådt med på denne avtalen.

Så nå sto hun her på trappen og viste innerst inne at hun var egentlig " solgt " men bestemte seg at hun måte bare gjennomføre dette for hun hadde ikke noe alternativ til og komme seg ut av denne uføra.
Han åpnet døren for henne å viste henne inn og han tok hennes koffert som han sa at hun ikke trengte her i huset, de gik vidre inn i stuen som var tungt møblert med store skinnstoler og sofaer.
Hun sto midt på gulvet og kikket i gulvet, han sa ingen ting, bare gik rundt henne og betraktet henne lenge fra alle sider, hun var spebygd 1.55 høy, blond hår som rakk henne ned til skulderbladene, en liten fast rumpe og brystene var små og faste, hun har feminine fine trekk og kropp, hun hadde tross alt vært ferdiutviklet en del år. han var kraftig bygget ca 1,80 og med et annsikt som virket autoritært.

Endelig snakket han, han sa at de skulle gå inn på hans kontor så de fikk gå gjennom reglene her i huset, han tok et fast grep rund nakken hennes, ikke så hart men fast og førte henne inn på hans kontor som også var tungt møblert, bokreoler rundt veggene, to store skinnstoler, men rommet var dominert av en massiv kontor disk i mørkt treverk.

Han startet sin preken med å fortelle at hans ord og ordrer var lov i dette huset og at overtredelser og oppsettighet kommer til å bli straffet, han var stille noen sekkunder før han sa du lurer kansje på hvordan du kommer til å bli straffet? Hun nikket svakt uten å se opp. Jo sa han her bruker vi god gammeldags bjørke ris og det finnes også ett spanskrør i huset til ekstreme tillfeller, det var som å få en knytneve i magen, hun kjente en klump i halsen. Han forsatte med å fortelle at renslighet var en dyd og at han kom til å følge opp henne angående hygenen, hun skulle bruke de klærne han hadde kjøpt inn så hun trengte ikke å bekymre seg for det.

Men før du tar på deg de nye klærne må jeg vere sikker på at du er ren sa han og han tok hene i nakken i igjen og førte henne in på badet, der han startet med å tappe i karet, han snudde seg mot henne igjen. Han startet og kneppe opp hennes kjole, hun prottesterte noe som medførte at han presst henne ned på en krak som sto der og forklarte i klartekst at den minste prottest vil bli fysisk straffet, men at hun skulle få slippe denne gang " er det klart" hun nikket han reiste henne opp og satte seg selv på krakken og hun måtte stå forran han mens han begynte å kle av henne igen, hun hadde aldri følt seg så fornedret noen gang og det kom noen tårer ut fra øyenkroken, hjertet banket fortere en noen gang, kjolen falt ned på gulvet rundt bena hennes, deretter snudde han henne med ryggen til og trak ned hennes strømpebukser ned til knerne, hun brukte det så sent på høsten derretter dro han henne ned på fanget og løftet bena hennes for å trekke av resten, hun følte seg behandlet som ett lite barn på den måten han gjorde det på, deretter reiste han henne opp igjen snudde henne forfra igen og dro ned hennes truser, nå sto hun fulstendig eksponert forran han, kun i en liten topp som nådde henne til øverenden av rumpa, han snurret henne sakte rundt, hun følte hun var ett dyr som ble innspiset i en dyrebutikk, han srøk henne over rumpa, han hadde rue hare never, han klemte begge rumpe ballene, derreter tok han begge hendene på innsiden av lårene og presset dem bestemt fra verandre, hun sto nå forran en fremed man som befølte henne på de mest intime stedene hennes uten at hun torte å gjøre motstand, hun hadde lyst til å hyle og bare løpe så fort ut av huset som mulig, men respekten satt så langt inne for denne personen at føttene sto som limt til gulvet, han tok den ene tommelen og strøk henne over muse sprekken og oppover mot klitorisen, som hun hadde lekt med under dyna når hun var sikker på at ingen kunne se henne, det var som det gikk ett ellektrisk sjokk gjennom henne når han trykket litt idet han passerte hennes mest intime område, hun skvat til og rødmet over hele ansiktet, " såpas ja " sa han, det var første gang at hun så noe forandring i stenansiktet.
Han strøk henne deretter over venus berget å sa at kjønshår ikke kom til å bli akseptert, det skulle være nybarbert til en ver tid, han reiste seg og sto forran henne å tok tak i toppen hennes og trakk den over hodet, nå var hun helt naken, han strøk henne nedenfra over navlen tok rund den smale livet hennes han tok nesten i rundt med begge hendene, derreter snudde han henne så hun sto med ryggen til han og han tok tak i hennes bryster som kom bort i hans hender han klemte rund dem så det gjorde litt vondt før han snuret brystvortene mellom fingrene. " BADETID" sa han plusselig høyt som om han våknet fra en transe.
han la frem barbersaker til henne å sa at hun fikk 30 minnutter på seg så skulle hun møte i stua.
Hun trådde opp i karet, badet seg, skulle barbere seg nedentil for første gang, hun hadde heldigvis lite hårvekst det hadde hun set i forskjell til enkelt jenter hun hadde sett i dursjen på skolen, men hun måtte konsetrere seg veldig for hun skalv fremdeles av den fornedrelsen hun hadde vært utsat for tidligere og hun sat og små gråt i fortvilelse for hun grudde seg til forsettelsen, fordi hun drodde at det ikke stoppet med dette.
Hun tok så på seg de klærne som lå på komoden, det var hvite knesrømper, en truse, underskjorte som hadde samme lengde som den tidligere, en kort kjole som gik henne like over knerne, alt var hvitt, hun gik dereter inn til stuen.

Da hun kom inn i stuen sto han midt på gulvet " HVEM HAR SAKT AT DU SKULLE TA PÅ DEG KLERNE?" nesten brølte han, du har ikke fådt besked om det har du? sa han, hun ble helt lammet av skrekk.
Dette må vi ta opp senere sa han, men med det samme du har klærne på er det like godt vi går ut å plukker et ris først som sist fordi det ser ut til at det trengs, han hentet et par hvite småsko som hun fikk besked om å ta på. Han leide henne i armen i den andre hadde han en tollekniv som han gav henne når de kom til noe småbjørk i utkanten av haven, løvet hadde falt av. Hun fikk besked om skjere et ris selv, det skulle vere en halv meter langt og det skulle bestå av ca 10 kvister og han skulle godkjenne det før han ble førnøyd, noe som gik ganske greit fordi hunn hadde fått ris 2 ganger av onkelen, men det var når hun var en liten jente, men hun husker ennå den intense svien disse kvistene kunne forusake og hun trodde ikke at denne herren kom til å spare rumpa hennes i det hele tat, hun skalv og snufset men hun samlet en håndfull bjerke kvister til han, hun torde ikke å gråte så høyt at han hørte det, fordi hun var redd det kunne føre til det verre, han mente at når man hadde gjort seg fortjent til det så måtte man tåle det.

Da de kom inn ble hun komandert til å kle av seg igjen, hun skulle behode strømpene og underskjorten, han leide henne til en av de store stolene, der hun måtte sette seg, han hadde lagt ett hanklede i setet som hun måtte sette seg på, han tok tak i anklene henns og spredde bena ut til siden og over armlenene, hun lå nå med sprikende ben forran denne mannen hun hadde kjent i bare noen timer, hun holt på å dø av skam og fornedrelse, hun fikk besked om og holde bena slik for han anbefalte henne at det kom til å bli nok første gang med riset til kvelds som hun allerede hadde opparbeidet seg.
Han kom frem med en tube med en slags gele som hun ikke hadde sett tidligere, tok deretter å sprutet en del av dette på pekefingeren sin, han sa at dette var en helse sjek av musa hennes å rumpa om alt var i orden, han smurte henne i begge hullene rundt kantene, ny runde med tuben, denne gang på lang fingeren, tok så den endre hånden på pannen hennes og trykte henne tilbake mot stol ryggen, tok langfingeren mot rumpe hullet hennes og tryket den bestemt inn hun hadde aldri opplevd noe ligndende der har ingen vert tidligere, det var litt vondt men det vart overdøvd av den skammen hun følte av og bli behandlet på denne måten, han trakk den ut ny gele, inn i musa, han stivnet til for den gled greit inn, er du ikke jomfru spurte han, hun startet å gråte fordi hun skjønte at hun ble tvunget til å fortelle han om gutten hun traff på forige skoleball, som hun hadde ligget med den natten, noe hun fortalte han, han ble helt rød i ansiktet, sa ingen ting.

Hun fikk besked om å ligge slik til han kom tilbake, han gik ut av stuen kom raskt tilbake med en liten bagg, han trakk av henne strømpene, åpnet baggen og tok ut noe som så ut som mansjetter, men de hadde noen karabinkroker festet til hver av mansjettene, han tok derretter en rundt hver ankel og festet dem med med spenner som var på mansjettene, det samme gjorde han rundt vært av handleddene, tok derretter opp to større som han festet like over knerne.
Han reiste henne opp og leide henne mot et sallongbord med en avlang rund ganske hard pute på hun fikk besked om å legge seg med maven ned og puten plaserte han så langt ned mot hoften som mulig, dette resulterte i at hun ble liggende med rumpa presset opp, tok dereter armene og knippset dem fast i noen ringer som han hadde festet i noen tau, det samme gjorde han med anklene, hun lå nå som en x på bordet med rumpa sruttende i været,deretter tok han noe tau å festet i krokene over knerne og presset dem ut ti siden så hun lå med bena som en omvent u, hun hadde ingen mulighet til å røre seg, Der ble hun tatt orentlig for første gang i begge hullene, i baggen hadde han mange dildoer, butplugs og viberatorer av alle slag, de første intrngelsene gjorde vondt som faen hun gråt, men han var likevell litt foriktig, brukte mye gell, passet på at hun ikke fikk sår, men det hindret henne ikke å kjenne en vond nytelse som aldri før hadde kjent. Det resulterte at hun der fikk sin først orgasme i tårer å nytelse og orgasmen forsatte å rulle inn over henne hun kunne ikke noe for det. Til slutt tok han frem sit lem å kjørte den in rumpa hennes for den var nå inkjørt han pumpet på så han lot spruten stå inn i henne, da hadde han holdt på med henne i 2 timer der på bordet, så gik han ut av rommet mens hun ble liggende fastspent på bordet.

Etter en halv time kom han in med riset i hånden og et halsband med ringer, festet denne rundt halsen hennes,løsnet deretter hendene hennes og festet dem bak nakken i halskjedet, løsnet deretteer bena så hun fik reise seg, men bena var som gele etter alle orgasmene og hun var øm i begge hullene så hun hadde problemer med å samle bena, hun måtte stille seg mot veggen med spredde ben, mens hun så han flyttet den runde puten ut til bordkanten, han hentet henne og hun måtte legge seg over borkanten, han festet bena til bord bena så hun lå i klar stilling, der måtte hun ligge å vente en god stund å se på riset som var fuktet å lå forran henne på bordet, hun kjente saftene både fra han å henne rinne mellom lårene uten mulighet til å kjenne hva som foregik, Hun gruet seg noe forferdelig for dette kom til å gjøre vondt, hun mente hun hadde fådt nok, han kom riste så hun ble både rød og varm, gråt, det sved både i rumpa,musa og skinkene på en gang.

Han løsnet henne tok av henne mansjettene, tok henne bort til en sofa satte henne på fanget, trøstet henne strøk henne over håret, og unskylte at han måtte gjøre slik for at hun skulle forstå, når han trøstet og koste med henne, kjente hun en god følese inni seg, han hadde jo en anen side også, følte seg kansje litt beskyttet, hun sovnet der i fanget hans en stund.

Sengetid det kom til å bli en prøvelse så øm som hun var for hun måtte dele seng med han, den puten tok han med seg inn på soverommet ( pulsen kom til å øke på henne når hun så den puten i ettertid, fordi da kom det noe uforuset til skje enten smerte,nytelse eller kansje begge deler)

Hun fik vite at til helgen, kom et vennepar til han på besøk for å se på henne, de skulle være her hele helgen, ny knute i maven. ( hva skjer da? )

Håper å høre fra DEG.

SLUTT FOR I DAG!!!