Dette er en anonsetekst som ei kvinne har skrevet. Jeg har lånt den for den beskriver godt hva jeg søker.

Som slave er du veldig dedikert og engasjert for de tilhørende oppgaver. Det føles helt naturlig å underkaste deg for en dominant kvinne som vet hva hun fortjener. Jeg liker ikke bare det lekne på soverommet med et par håndjern og ei kilefjær, men hele aspektet i å få slaven til å tjene meg som Eier og for å gjøre hverdagen min enklere!

Dette innebærer å gjøre alt arbeid jeg ikke vil selv; vasking, matlaging, servering - egentlig alt av husarbeid. Om ønskelig av meg som Eier, gjøres dette også naken så jeg skal ha noe å se på (kukbur, buttplug, halsbånd og lignende, skal bæres om ønskelig). Å utføre tjenester for meg kan også gjøres offentlig, f. eks. å bære posene mens jeg shopper.

For å forsterke eierskapet, synes jeg det er spennende å setter regler for slaven å leve etter. Dette kan være leggetid, tv-tid, bruk av møbler, eller å vente i en bestemt stilling - om slaven ikke er i bruk.

Seksuelt ønsker jeg at slaven tilfredsstiller meg så godt han bare kan! Ditt fokus som slave er å glede meg, så om du så må slikke, fingre eller bruke leketøy på meg, for å gi meg 3-4 orgasmer daglig, mens du som slave holdes på pinebenken over lengre perioder for å gjøre meg glad.

Du må tenne på ydmykelse, dominanse, sado/maso(mer maso enn sado) og å gi bort kontroll. I tillegg til å sette meg på hjernen din(psykisk), ønsker du at Eier også bruker kroppen din etter ønske - for å tilfredsstille behov. Ydmyke deg for skøy, bruke utstyr (dildoer, vibratorer, ballgag osv.) på deg, eller bare piske deg for avstraffelse hvis du gjør/utfører noe galt.