Det hadde vært en slitsom fredag på jobb. Telefonen hadde ringt i ett, og når den ikke ringte var det noen i døren som ville et eller annet. Noe han måtte ta stilling til, noe han måtte mene noe om. Når han nå satte seg i bilen for å kjøre hjem, kjente han hvor sliten han var. Det suste i hodet. Han kjente han hadde en lett hodepine. Han hadde ikke lang vei hjem, så kjøreturen var raskt unnagjort.

Hjemme stod det mat på ovnen. Kona og deres tre barn var reist bort i helga. Selv skulle han være hjemme og gjøre ferdig et anbud som måtte leveres på mandag.
Han spiste raskt, gikk i kjelleren og hentet en flaske vin. Åpnet den, og satte den til lufting mens han startet laptopen.
Med et glass rødvin satte han seg i sofaen med laptopen på fanget. Kjente at han måtte koble av med noe annet før han begynte å jobbe. Leste litt privat mail, sjekket noen nettsider før han til slutt havnet på en erotisk kontaktside han kjente godt. Han hadde mange ganger svart på annonser, men ikke fått napp. Han hadde også lagt ut et par annonser selv uten napp. Denne kvelden falt hans oppmerksomhet på en annonse som hadde hjembyen hans i tittelen. Han leste den. Først litt uinteressert, men raskt med mer interesse. Det var en kvinne, mye yngre enn han selv. Hun ønsket et uforpliktende treff med en mann. Tidspunktet for annonsen viste at den var lagt ut for ca en time siden. Hun hadde lagt ved bilder. Tre stykker. Slank flott kropp. Fine pupper. Og barbert der nede. Han kjente noe røre på seg under beltet, og før han skjønte hva han holdt på med, hadde han skrevet et svar og sendt det.
Det tok ikke mer enn fem minutter før han fikk svar tilbake. Kvinnen ga klart uttrykk for at hun ville treffe han...og det så snart som mulig.
Han kjente pulsen øke. "Hva gjør jeg nå?" spurte han seg selv. Uten å gi noe svar på dette, reiste han seg ogmgikk inn på badet. Han kledde av seg, satte på vannet i dusjen, hvorpå han tok seg en rask, men ganske grundig dusj. Var spesielt nøye med underlivet.
Han hadde fortsatt ikke tatt stilling til hva han skulle gjøre med invitasjonen fra den unge kvinnen. Fortsatt litt våt, og helt naken, satte han seg ved Laptopen igjen og spurte hvor hun holdt til. svaret kom nesten umiddelbart. Det var ikke langt. Nei, tenkte han, jeg kan ikke gjøre dette. Så bestilte han en taxi. Han rakk et glass vin til før taxien kom.
Plutselig fant han seg selv i en taxi på tur til en fremmed adresse. "Hva er det jeg driver med" tenkte han mens husene gled forbi. Før han rakk å svare seg selv, stoppet bilen. "Det blir 125 kr". Han betalt og gikk ut. Det var en enebolig med egen hage og garasje. Ingenting fancy, men ok. Han gikk langsomt opp til døren, og før han rakk å ringe på, gikk døren opp. Der stod hun. Iført et ganske tettsittende antrekk som gladelig avslørte at hun var en flott kvinne. "Gud, så flott hun er" tenkte han. "Kom inn" sa hun. Han gjorde som hun sa.
Han ble geleidet inn i stuen. Et hjemmekoselig rom uten de helt kostbare attributter. "Rita" sa hun og rakk frem hånden. Han tok den å presenterte seg som om det skulle være en forretningskontakt han hilste på. "Vil du ha en pils eller et glass vin" Spurte hun. Han takket ja til vin. Hun ble borte et øyeblikk før hun kom tilbake med vin. Hun gav ham glasset i den ene hånden, og tok den andre hånden og dro han etter seg. Gjennom en gang og inn på et soverom. Han ble plassert i en stol. så stilte hun seg foran ham, og tok av seg et og et plagg. Ikke utpreget sensuelt slik en stripper ville gjort, men med den kroppen var det opphissende uansett. På kort tid sto hun helt naken. For et syn! Hun var perfekt. Lange slanke ben, passe brede hofter og en utrolig stram og spretten rumpe. Slank midje og pupper som trolig passet i en B-cup. Faste struttende.
Så gikk hun bort til ham, trakk han opp av stolen og begynte å kneppe opp skjorten hans. "Dette går for fort" tenkte han, men gjorde ingen motstand. Før han vist ordet av det, stod han i bar overkropp. Da gikk hun rett over på beltet og bukseknappene og plutselig stod han helt naken.
Han var så nervøs at pikken hang rett ned. Hun satte seg på kne foran han, og begynte forsiktig å runke ham. Han hadde ingenting å skjemmes over når det hjalt utstyret. Han hadde selv målt den til 22 cm i erigert tilstand. Hun slapp et lite gisp som tydelig gav uttrykk for at hun var imponert. Hun hadde godt håndlag, men pikken ville ikke opp likevel. Men Rita viste råd. Hun tok pikken i munnen og ga den en tungebehandling han ikke hadde opplevd før. Plutselig var han stiv. Da gapte hun fult opp, og kjørte den dypt ned i halsen sin. Det var helt fantastisk. En følelse han heller ikke hadde kjent før. Dette gjentok hun et par ganger før hun reiser seg, dro ham med seg bort til sengen og dyttet han ned på sengen. Mens han lå på rygg krøp hun oppover kroppen hans til hunderlivene deres møttes. Med hånden sin fører hun pikken hans inn i en fullstendig våt fitte. Så senket hun underlivet forsiktig nedover skaftet hans. Det er himmelsk. Det kjennes ut som han skal besvime, så godt er det. Hun er trang og hun kan bruke underlivsmuskulaturen. Hun beveger underlivet sitt opp og ned på det grove skaftet hans noen ganger. Så løftet hun seg opp, og han kjente at hun tar tak rundt pikken hans og runket den mens hun gned den mot klitoris. Dette pågikk en liten stund før han ble oppmerksom på at hun har begge sine hender i håret hans. Han reiser seg brått opp på albuene og ser ned på en mann på hans egen alder som holder pikken hans i hånden og bruker den til å stimulere kvinnens klitoris. Umiddelbart skvetter han til, men når han kjenner hennes fyldige lepper møte sine mister han kraften til å reagere. Han lar det stå til, og ganske raskt begynner han å nyte igjen. Så kjenner han at pikken forsvinner inn i varmen igjen, men denne gangen har varmen en tunge. Mannen har tatt pikken i munnen. Han suger en liten stund før han gnir den i mot klitoris og så putter den inn i den trange fitta hennes. Så kryper han opp til hodeenden. Setter seg på kne med sitt stive bankende lem mellom hans og Ritas hode. Rita tar pikken hans i munnen og suger og runker han litt. Så tar hun sin nye elskers hånd og legger den rundt det fremmede kukskaftet og sier "Hils på min mann, Tore" Hei sier han med et fårete smil, og velger å runke kuken hans. Det er første gang han tar på en annen manns pikk. Det kjennes deilig og utrolig opphissende. Han kjenner at han blir revet med. Han vil suge også. Han drar i pikken til Tore for å få den nærmere. Mens Rita beveger seg opp og ned på hans kuk, suger han kuken til en annen mann. Han kan ikke huske å ha vært så kåt før.
Rita løfter seg av kuken hans og sier at han skal komme bak henne. Han adlyder lydig. Hun setter seg på kne med baken struttende ut. Han setter seg bak henne. Tore tar et godt grep rundt kuken hans, og styrer den inn i musa til Rita. Han støter inn i henne et par ganger før han kjenner hånden til Tore rundt anus. Det er vått og glatt. Tore maserer ham. Gjør han våt og glatt. Så smører han sin egen pikk før han setter seg bak de to andre. Han kjenner pikken til Tore i rumpesprekken. Han skal til å protestere, men er så kåt at han ikke klarer. Så kjenner han pikken til Tore mot anus. Tore lener seg fremover og sier "Slapp helt av. Press ut som om du var på do" Han gjør som han får beskjed om, og langsomt kjenner han pikken til Tore skli inn i anus. Det gjør skikkelig vondt først, men når den vell er inne, begynner det å bli deilig. Deilig på en måte han aldri har opplevd før. Det går bar noen korte øyeblikk før han kjenner at en voldsom orgasme bygger seg opp, og plutselig får den fuldt utløp. Hann trykker pikken helt i bunnen av musa til Rita, og spruter bølge etter bølge med sperm. Sammetrekningene han får i anus får det til å gå for Tore også, og trykket av de to mennene som presser fremmover sender Rita inn i en voldsom orgasme som varer og varer. Til slutt segner alle tre sammen oppå hverandre. Han har fortsatt pikken inni Rita og Tores pikk i anus.
Etter litt kommer det fra Rita: "Nå får du ordne opp her nede" mens hun skyver mennene av seg. Tore trekker seg ut. Mens spermen renner ut av anus, står han midt på gulvet å ser på mens Tore slikker hans sperm ut av musa til Rita.
Dette får pikken til å stivne igjen, og han kjenner han må runke, mens han ser på. Like før han kommer igjen drar Rita han til seg, og han spruter over puppene hennes.

Han kjenner seg trøtt, utslitt og tom. Når han setter seg i drosjen for å reise hjem kjenner han et stikk av dårlig samvittighet. Over hele kroppen kjenner han at han har vært med på noe han aldri før har forsøkt.