Det var en vanlig hverdag på jobb og hun hadde jobbet sent på senteret. Hun hadde lys sommerkjole på seg og det var hennes tur til å låse i butikken. Ikke noe hun likte, særlig ikke når hun var en av de siste ut.
Bilen sto parkert på nest øverste plan i parkeringshuset og hun hadde trukket parkeringslapp. På vei opp kom hun på at denne hadde gått ut for lengs og hjertet begynte å slå raskt.
Hun hadde ikke råd til en bot nå, det var så mye annet hun skulle bruke pengene på.

Når hun kommer inn i parkeringshuset ser hun at det ligger noe gult i bilvinduet og parkeringsvakten er akuratt på vei til å dra. Hun roper etter han og spør om han kan vente litt. Hun går bor til bilen og ser at det er bot som ligger i vinduet.

Hun forteller parkeringsvakten at hun jobber her og lurer på om han ikke kan gjøre et unntak. Han ser strengt på hun og sier at det lar seg ikke gjøre. Hun spør han en gang til og sier at hun ikke har mulighet til å betale den. Hun får en bastant nei tilbake igjen og og snur seg for å gå mot bilen sin.

Hun roper etter og ber han om å stoppe. Går opp til han og spør om han ikke er heeelt sikker på om det ikke er noen annen måte å gjøre opp, for så å legge hånda forsiktig i skrittet hans.
Han stivner helt og gir ikke noe svar. Hun spør en gang til om han ikke er helt sikker på om det ikke lar seg gjøre å få slettet botet. Hun bøyer seg ned og knepper opp buksa hans og trekker frem en kukk som allerede har rukket å bli fast.
Hun tar den i munnen og kjenner hvordan den vokser inni henne.

En gang til spør hun om han ikke kunne slettet botet. Han svarer tilbake at hun må komme med en veldig, veldig god begrunnelse. I det han har sagt deg tar han tak i henne og fører hun bort til bilen sin og slenger hun oppå panseret så det blir en bulk. Han sprer beina hennes der hun liggger oppå panseret og drar opp sommerkjolen. Begynner å slikke fitta mens han holder trusa borte med den ene hånda.

Der ligger hun, oppå panseret til en arbeidsbil med spredde bein og blir slikket av en parkeringsvakt. Hun spør igjen om han ikke kunne slettet botet han ga hun.
Han drar hun ned fra panseret og snur hun rundt. Drar ned trusa hennes og ber hun om å trekke opp kjolen igjen. Han sier at han vil kjenne henne ordentlig våt og høre høye stønn før det blir aktuelt med noen sletting av den boten.

I det han har sagt det kjører han kukken sin opp, der hun ligger over panseret, med sommerkjolen på. Hun kjenner en kukk så hard og som fyller hun opp. Merker hvordan det dunker hardt i det hun har fått i seg. Følelsen kjenner hun igjen, det er den som kommer rett før hun er på vei til å fylles opp.

Hun dytter han ut av seg og ber han om å åpne bilen.
Hun slenger seg på ryggen over passasjersetene. Han står i døråpningen og tar tak i beina hennes der hun ligger på ryggen over alle setene. Han drar hun inn på seg og hører hvordan hun stønner høyt. Hun dytter seg inn på han ved å strekke armene i mot døra på motsatt side.
Hun kjenner det igjen; den varme kukken som dunker hardt inni henne.
Han har også begynt å stønne nå og trekker hun så langt inn på seg som han klarer for hver gang han kjører kukken opp i henne.
Plutselig kjører han seg ekstra dypt opp og det begynner å pumpe. Han holder den dypt inne ved å trekke hun ned på seg, og hun kjenner hvordan han fylles henne opp.

Rolig trekker han seg ut og det renner litt hvitt nedover låret hennes. Hun tar tar på seg trusa og trekker ned kjolen igjen. Hun forteller at hun også skal stenge i morgen kveld og lurer på om denne boten ikke kan slettes.
Han sier tilbake at bøter kan sendes ut opp til ett år etter hendelsen, og han skulle sette denne på pause for videre behandling.
Han forteller at hun hadde gitt en god forklaring så langt, men han trengte noen flere detaljer om saken i morgen.