Jeg møtte ei pen, litt eldre dame i en bar, som jeg begynte å snakke en del med... Ei skikkelig, rålekker "milf", med tettsittende jeans og store pupper...
Vi pratet om diverse ting om oss selv og ble litt kjent, så vi bestemte oss for å stå sammen under konserten vi var på

Hun stilte seg fremfor meg bare sånn helt uten videre og presset rumpa si mot meg... Jeg ble selvfølgelig svinkåt, så jeg tok rundt henne og førte hånda mi ned uttpå buksa hennes.. Hun rykket til med det samme og jeg kjente jeg fikk skikkelig ståkuk
Vi klarte ikke å holde oss stort lengre, så vi gikk på hotellet... Jeg fikk mange rare blikk på vei ut, for det var ganske enkelt å se noe som bulet ut i buksa mi..

Når vi kom i heisen så slapp vi oss løs, klinte heftig og tafset på hverandre...
Vi gikk raskt ut av heisen og inn på rommet.. Jeg klarte ikke å vente, jeg presset henne ned på kne innom døra og dro frem kuken min som var steinhard..
Hun sugde meg godt og lenge der, før jeg ville glede henne litt... Jeg løftet henne opp, bar henne til senga og kastet henne ned. Tok raskt av henne buksa, og gikk hodestups ned i fitta hennes med tunga mi... Hun var klissvåt og krøllet seg i nydelse når jeg lekte med klitorisen hennes.
Etter 10minutter kunne jeg ikke holde kuken unna. Hun sa at jeg skulle ta henne hardt.. Det gikk rykninger gjennom kroppen på henne når kuken min gikk inn.. Jeg bunnet henne helt og hun stønnet høyt!
Gikk ut og inn i et raskt tempo, og jeg tok henne så hardt der hun lå.. Jeg bøyde meg frem samtidig og tok tak i de duvende brystene hennes, og suttet på brystvortene mens den svulmende kuken gjorde jobben der nede...

Etter en stund tok hun over, rullet meg rundt og jeg ble liggende, trollbundet over denne deilige, fremmede kvinnen.
Hun skrevet over meg før hun satte seg helt ned på meg og knullet meg til himmels.. Jeg har aldri opplevd å bli ridd så fantastisk rått!
Det klasket i hete kropper når hun dasket ned på meg, kastet på håret og tok seg på puppene..

Til slutt var det min tur igjen.. Hun struttet med rumpa i været på sengekanten og ventet på pikken min. Jeg puttet den inn og tok et godt tak i rumpa mens jeg kjørte henne. Hun skvatt til og stønnet høyere idet jeg slo håndflaten min gjentatte ganger på rumpa hennes.
Jeg kjente at jeg ikke klarte å holde stort lengre, så jeg fikk henne til og knele for meg. Det gikk nærmere og nærmere ekstase, og til slutt kom jeg over brystene hennes, og for en orgasme!

Hun smilte og var storfornøyd, mens hun smurte seg inn med spermen.. Hun reiste seg og tok et godt grep rundt kuken min, som var blitt slappere, og sa til meg at dette måtte vi prøve igjen i morgen