For noen år siden hadde en venn og hyttenabo lagt hytta si på fjellet ut for salg, litt etterdønninger etter finanskrisen tror jeg.
Dagen som var bestemt for visning / prøveboing var kald og stormfull, tidlig i februar. Mener å huske det var rundt 25 blå grader.
Tilfeldighetene ville det slik at hverken kjøper eller selger kunne komme seg til fjells denne weekenden. Kjøper sendte sin datter og en venninne av henne med toget, jeg hadde lovet selger å hente damene på togstasjonen. Det var 6 mil med øde fjellovergang fram til hytta. Min gamle Chevy har kalde skinnseter uten varme, selger hadde derfor gitt beskjed om at jeg kunne låse meg inn i hytta for å hente noen reinskinn som lå der. Den ene av damene skulle visstnok ha med seg en baby. Jeg dekket baksetet og passasjersetet foran med 3 fine brune reinskinn. Det var godt og varmt i bilen når damene tok plass, begge rundt 30 år, hun med babybagen i baksetet den andre foran. Idet dama i forsetet satte seg inn kommenterte hun det deilige reinskinnet som dekket setet, jeg kunne nå se at hun var høygravid.
Etter noen kilometer ble babyen urolig, mammaen tok barnet opp til seg for amming. I speilet kunne jeg se en stor puppevorte et øyeblikk, de første melkestrålene havnet på reinskinnet. Ikke så lett å treffe riktig i en bil som beveget seg på ruglete vinterveier.

Etter noen mil ber damen i forsetet meg om å stoppe på nærmeste utkjøring, men her var det slett ingen utkjøringer på mange kilometer. Hun klaget over vondt i magen, muligens noe hun hadde spist på toget. Plutselig sier hun: unnskyld meg, jeg må prompe. En høylydt promp høres langt nede i reinskinnet, duften etterpå fortalte at dette måtte vere mer enn en promp. Idet vi kjører ut på en øde rasteplass, utbryter hun: herregud jeg har gjort i buksa !
Hun spør om jeg vil hente nytt tøy i bagen bak i bilen, men jeg har sånn ståpikk at det er såvidt jeg klarer å komme meg ut av bilen. Hennes store mage gjør at jeg må hjelpe henne å få skiftet bukse. Trusa og ett håndkle hun har brukt til å tørke opp går rett ut vinduet. Når hun løfter seg opp ser jeg rett på den saftige gravide fitta hennes. Reinskinnet under henne bærer preg av nærkontakt med ett ikke helt rent rumpehull, jeg berører fitta hennes flere ganger når jeg prøver å tørke bort det verste. Den stive pikken i den trange buksa hadde seg en solid utløsning.
Turen videre og oppholdet i hytta gikk fredelig for seg, men det ble ikke noe hyttekjøp. Kanskje like greit.