Våkner lørdags morgen, sola skinner og du spretter opp av senga for å gjøre siste forberedelser for en helg i skogen.
Blir deilig å komme seg litt bort fra heimen når dama hjemme har nektet å ha sex på en liten stund og det er bare dårlig stemning.
Du sørger for at alt utstyr fra primus til fiskestanga er med og på med sekken og ut døra.
Sola varmer og humøret blir fort på topp.

Etter en lang vandring inn i skog og mark finner du deg et lite vann med mye vaking og flott telt plass. Kvelden siger på og etter noe fangst fyrer du opp bålet ved teltet, slenger fisken i panna og nipper litt på lommelærka.

Går en time eller to så rasler det i skogen og ut kommer et annet tur par.
De har visst gått seg litt bort og spør om å få slå seg ned på teltplassen din.
Blir fort god stemning med latter og mer alkohol utover kvelden.
Mer og mer får du øye kontakt med dama i paret. Du er litt redd for å stirre for mye pga mannen.

Det blir litt kjølig og det virker som dama byr seg litt fram når du ser de stive nipplene hennes stikker ut i den trangsittende toppen og hun biter seg litt i leppene når hun ser deg i øynene. Dere drikker mer og mannen hennes er stadig mer full enn dere.

Går ikke lang tid før han dupper av ved bålet og dere bærer han inn i teltet.
Du og dama går ut igjen og hun setter seg på samme stubbe intil deg.
Tar ikke lang tid før hånden hennes glir fra hennes lår og over på ditt.
Blir litt stille før dere rå kliner ved bålet, hun tar hånden ned i buksa di og griper tak i kuken din. Du klarer ikke å vente mer så du legger henne fort ned på gresset og river av toppen, du blir hard på rekordtid. Dere er på et blunk nakne og hu får deg på rygg. Hun sklir ned å suger den harde kuken din, leppene hennes er så myke. Hun ser opp på deg å smiler mens hun løfter ballene og sleiker dem, du stønner litt. Tungen finner veien til analen hvor hun gir deg en deilig rimjob. Du klarer ikke å vente mer og drar hun opp og får hun til å ri deg. Hun er så trang og våt. Følelsen av å være inne i henne er så deilig. Du snur henne rundt og tar hun godt bakfra. Du klarer ikke å holde deg lenger, lang tid uten sex med kona og så denne skjønnheten gir deg alt. Du spruter henne full.

Henne smiler og tar tak i klærene sine og sier god natt. Hun går og legger seg under soveposen intil mannen sin og smiler en siste gang. Litt full og forbauset som du nå føler deg, smiler du bredt og går å legger deg.

Du våkner utvilt dagen etter, åpner teltduken og ser at paret har tatt turen videre. Det ryker litt fra bålet og vannet vaker. Du går ut å trekker litt frisk luft og ser at på teltet har dama hengt igjen stringtrusa si. Det var ingen drøm og det var den beste sexen noensinne.