Har sett litt på forumet, uten å finne en tråd som handler om din sex-debut. Derfor ønsker jeg nå å høre litt om deres første møte med det motsatte kjønn!

Jeg kan godt begynne selv. Sexlivet var vel relativt stusselig fremm til jeg kom i militæret, faktisk. Tok seg selvfølgelig ikke umiddelbart opp der heller, men jeg husker gleden av vår første perm, i Tromsø. Ut med gutta, på ukjent sted var veldig spennende!

Det gikk som det måtte gå, 6 uker uten alkohol på rekrutten, var det ikke mye som skulle til før hemningene kunne slippes løs. Plutselig, mens jeg stod i baren, ble jeg nærmest overfalt av ei barmfager jente, som dro meg med ut til taxikøen. Vi dro hjem til hennes studentbolig, etter at taxisjåføren hadde holdt ut et dirty kline-show i baksetet en stund. Oppe i leiligheten hennes, fortsatte vi showet alene, og til min store overraskelse hadde hun piercet brystvortene sine

Etterhvert som vi la oss ned på senga, gikk det hele av seg selv, relativt fort... Husker godt hun hviska meg i øret at jeg hadde en god pi**. Tviler på at hun mente det i ettertid egentlig, men bra for egoet da! Etter en runde til, sovna vi.

Da jeg våknet opp igjen, mer ell mindre edru på morgenen, ble jeg veldig flau, og sa takk for meg, det var hyggelig. Skyldte på bussen som gikk tilbake til leieren tidlig på morgenen. Kom meg etterhvert ut av blokka hun bodde i, og skjønte ikke en dritt av hvor jeg var, før det plutselig dukket opp en kidd som solgte vg. Tror han skjønte like lite som meg når jeg spurte om veien tilbake til sentrum, da Tromsø visstnok er en ganske liten øy, egentlig... Men det var gøy å få ut av verden!!

Hvordan gikk deres første gang?