For noen år siden var jeg på et sommerstevne, hvilket vil jeg ikke si. Der traff jeg en eldre mann jeg hadde truffet før med ved en tidl. anledning. Da han så meg skvatt han til og fikk voldsom interesse for meg. Han ville gjerne kommer hjem til meg på besøk. Han var ca 65-70 år. Vi satt ved øl teltet og pratet og jeg fortalte at jeg likte veldig godt gutter/menn og at jeg hadde prøvd dette før og kunne tenke å gjøre det om igjen med en eldre mann. Dette likte han å høre.

Så gikk vi en liten tur sammen der jeg fortalte om sex jeg hadde hatt med jenter og gutter. Plutselig tar han med på baken. Men jeg lot han bare ta på meg, fordi jeg likte det. Jeg fikk et kikk av det. Men jeg ville ikke ha sex med den gamle mannen, så jeg lot som jeg interessert i han så kunne fortsatt bare ta på meg. Jeg lot som ingenting og nøt hver stund han tok på meg. Men det som også var en nytelse var å se han ble kåt. Jeg skimtet ned på buksen hans og så en kraftig kul der nede. Jeg og fikk ståpikk og det så han gjennom buksen min.

Ååå jeg bare nøt det, kjenne hånden hans på baken min der jeg lot som jeg var interessert i å ha sex med han. Vi gikk tilbake til ølteltet og stilte oss i kø for å få oss en øl. Da stilte han seg bak meg og presset seg inn mot ryggen min til jeg kjente den harde bulen i buksen hans presse inn mot rompen min i folkemengden, så gnikket han den til høyre og venstre. Jeg ble helt utsatt, det var som et kjempekikk, jeg lukket igjen øynene og nøt hvert sekund av å kjenne den harde bulen hans presset bevegde seg over rumpen min.. Vi tok hver andre på låret for å vise at jeg ville ha guttesex. Til slutt spurte han om jeg ville bli med inn på hotellet til han. Men jeg takket nei, og dette gjorde jeg for å tirre han. Når han prøvde seg ble jeg litt med også trakk jeg meg etterpå. Dette ga meg et kjempekikk, det var utrolig opphissende.

Og når han hadde gitt opp, viste jeg interesse for han som å se på kuken hans slik at han oppdaget det. Da fortalte jeg sexhistorier hadde hatt med gutter og jenter. Det er sykt, det var dumt og farlig gjort av meg. Etter noen dager med denne syke sexleken unngikk han meg. Men jeg digget det, å erte en som du har bestemt å aldri ha noe sex med. Gjøre han kjempefrustrert, irritert. Jeg var kjempekåt da jeg lukket igjen døren til hotellrommet mot bak meg. Da begynte jeg å kle helt av meg og la meg ned på sengen og onanerte.

hva syntes dere? Bør jeg søke hjelp!! )