Vet ikke om dette er rett forum for slikt. Men jeg liker å skrive erotiske historier, og det blir mer spennende hvis noen leser dem. Derfor poster jeg en her:

Vi var to par som hadde bestemt oss for å dra på en hyttetur hvor erotikk og seksuell eksperimentering skulle stå i fokus. Ei ung, uerfaren, singel jente ble også med oss, Lisa.
Utpå kvelden, etter en god del vin, begynner kosen. Vi har satt på badstua, men det tar jo en evighet før den blir varm. Vi bestemmer oss likevel for å sette oss i den, selv om den bare viser 50 grader. Det er jo bra at det ikke er for varmt hvis vi skal holde ut der inne i lang tid.

Vi dusjer oss etter tur og setter oss nakene inn i badstua. Jeg begynner å kose med Marianne og Henrik koser med Helene. Lisa får bare se på til å begynne med.

Helene sitter på det øverste trinnet i badstua. Hun spriker med bena, Marianne setter seg på trinnet under og presser ansiktet sitt mot fitta hennes og sleiker henne. Marianne strutter med rumpa, og jeg setter meg på det nederste trinnet, mellom bena hennes. Legger hodet bakover og begynner å smake på fitta hennes. Henrik setter seg på kne ved siden av Helene på det øverste trinnet, og hun begynner å suge pikken hans.
Lisa sitter ved siden av og onanerer og blir veldig kåt av å se på hva vi 4 andre dirver med. Tilslutt tar hun mot til seg og sette seg på kne på gulvet foran meg. Hun tar pikken min prøvende i munnen og begynner å slikke og suge. Når hun titter opp ser hun rett på den fine rumpa til Marianne, og hun ser at jeg presser tunga mi inn og ut av fittehullet hennes. Hun suger ivrigere mens hun jamrer kåt...

Jeg nyter å bli sugd av den unge, uerfarene jenta, selv om jeg merker at hun ikke har prøvd dette ofte før, hvis hun har prøvd det noen gang...og det at jeg slikker ei dyvåt fitte, og slurper i meg saftene som renner fra fitta hennes, gjør det ekstra deilig.
Men nå vil Marianne ha noe mer. Hun senker seg ned mot pikken min...sier til Lisa at hun skal styre den opp i fitta hennes. Det gjør hun og pikken min synker helt til bunns i henne. Hun jamrer og begynner å tungekysse meg. Jeg kjenner at hånda til Lisa klemmer meg på pungen og hun sitter og ser på nært hold pikken min som går inn og ut av fitta til Marianne.

De to andre har begynt å pule på øverste rad. Helene sitter med bena langt bakover, så tærne hennes treffer veggen. Jeg snur hodet bakover og ser at Henrik leker med fitta hennes med å trekke pikken inn og ut og å rote den rundt i fittehullet hennes og gni den mot klitorisen. Marianne ser også på dem, og hun liker å se på og bli pult samtidig. Begge jenten jamrer høyt.

Jeg titter ned på Lisa, og hun ynker seg svakt mens hun onanerer seg selv og tar på pungen min og nederst på pikken min. Hun har er tydelig missunnelig på oss andre. Jeg sier til Marianne at hun også må få være med. Hun er enig, og hun dytter med ned på ryggen. Så sier hun til Lisa "kom og plasser den vesle rumpa di oppå ansiktet hans". Hun reiser seg opp og skrever over ansiktet mitt. Jeg ser rett opp i den deilige, våte, barberte musa hennes som nesten aldri har blitt pult eller slikket før. Jeg skiller skamleppene hennes med tunga og begynner å sleike henne. Hun er dyvåt og hun begynner umiddelbart å hyle. Hun kliner med hun som rir meg, og de tar hverandre på puppene...
Så merker jeg at det andre parret har kommet ned til oss. Helene setter seg rett bak rumpa til Lisa. Hun begynner å fingerpule Lisa, stikker to fingre inn og ut av henne. Fittesaft begynner å renne ned i ansiktet og i munnen min. Jeg sleiker henne på klitorisen enda litt ivrigere, og Helene begynner å sleiker henne i rumpehullet mens hun fortsetter å fingerpule henne...den unge kroppen til Lisa begynner å riste og hun skriker og hyler...

Det går for henne. Hun skriker og rister og det kommer en liten sprut fra fitta hennes rett i ansiktet mitt.
Nå er alle nærmest i ekstase av kåthet. "La jomfrua få en opplevelse hu aldri glemmer" sier Marianne. Og hun får lisa til å legge seg tilbake i fanget hennes. Selv om hun har fått orgasme er hun tydelig overkåt og hun stønner og jamrer fortsatt. Marianne har overkroppen hennes i fanget, stryker henne over håret og sier "så, så. Se her skal du få suge litt mer pikk". Henrik steller seg ved siden av henne og Marianne tar tak i pikken hans. Hun fører den mot munnen til Lisa som begynner å suge ivrig på den. Jeg setter meg ned mellom bena hennes og Helene hjelper meg med å bøye bena til Lisa langt bakover. Jeg får et ben på hver side av det nedeste trinnet, selv om jeg må sitte veldig bredbent. Men da er pikken min på høyde med fitta hennes når jeg sitter. Jeg stikke pikken min inn i den vesle fitta hennes. Hun er trang, men hun er så våt at den lett glir rett inn. Lisa begynner å hyle igjen. Hun og Marianne deler nå på å sleike og suge Henrik sin pikk, og Marianne masserer samtidig Lisa på Puppene. Helene bøyer seg ned og gaper rundt pikken min akkurat der den forsvinner inn i fitta. Så når jeg støter inn og ut kjenner jeg både fitteleppene til Lisa og leppene til Helene rundt pikken min. Jeg trekker pikken min ut av fitta og stikker den opp i munnen til Helene, som suger fittesaftene av pikken min. Så fortsetter jeg å pule Lisa i fitta.

Helene setter seg skrevs over magen til Lisa med rumpa mot meg. Hun blir med de to andre jentene på å bytte på å suge pikken til Henrik. Jeg stikker samtidig to fingre opp i fitta til helene og masserer henne i anus med tommelen.

Jeg merker at jeg er i ferd med å komme. Jeg trekker meg ut av fitta til Lisa, vil ikke sprute masse sæd opp i fitta hennes ennå fordi hun skal bli sleika og knulla masse mer.
Jeg ber Helene om å gå ned og bytter plass med henne. Steller meg på kne på skrevs over puppene til Lisa. Lisa og Marianne begynner begge å sleike meg på kukkhue, og tungene deres møtes og de sleiker hverandre på tunga. Jeg hører Helene be Henrik gå ned på kne. Hun beordrer han til å ta pikken min i munnen. Han gjør det og begynner å suge pikken min. Det er første gang en gutt tar pikken min i munnen, og det føles underlig. De andre tre jentene ser på at han gjør det, og det gjør meg ekstra kåt. Helene trekker pikken min ut av munnen hans og tilbake til Lisa sin. De bytter på å suge meg. Tilslutt greier jeg ikke å holde meg, og jeg spruter masse sæd rett inn i munnen til Lisa. Hun bare fortsetter å suge meg mens sæd renner nedover munnvikene hennes.
Når hun spytter ut pikken min begynner Helene å kline med henne.

"Har du prøvd å sleike fitte før?" Spør Helene Lisa. Lisa rister på hodet. "Da skal du sleike meg nå!".
Helene legger seg på ryggen og spriker alt hun kan. Den ene leggen legger hun oppå det neste trinnet. Lisa steller seg på kne, bøyer seg ned og begynner å sleike Helene i fitta. Helene hyler. Hun er så kåt etter alt vi har gjort sammen til nå. Vi tre andre ser på. "Strutt mer med rumpa!" sier Marianne til Lisa. Lisa gjør som hun blir bedt om, og vi ser på den unge, deilige rumpa hennes. Marianne setter seg bak henne og begynner å sleike det vesle rumpehullet hennes. Jeg og Henrik nyter å se de tre jentene sleike hverandre. Henrik står ved siden av Lisa, stikker armen under magen hennes og tar hånda mellom bena hennes. Han begynner å massere fitta hennes mens Marianne ivrig og stønnene fortsetter å sleike henne i rumpa. Jeg blir superkåt igjen. Jeg steller meg bak Marianne igjen som gjør seg klar for meg. Jeg Jeg vil gjøre med Marianne som hun gjør med Lisa, så jeg bøyer meg ned og begynner å sleike henne i rumpa også. Ingenting er så deilig som å gjøre det med en sexy jente når man er på sitt aller kåteste. Jeg hører klynking, jamring og hyling fra alle tre. Så tar jeg tak i pikken min og presser den sakte opp i rumpa til Marianne.
">Jaaaaa, pul meg i rumpa!" hyler hun høyt, før hun fortsetter å sleike den klynkene Lisa som sleiker fitte for første gang,..

Vet ikke om det er noen interesse for å høre mer, eller en annen historie?