Hei!
Jeg og min kjære skal de siste sommerukene ha det litt moro med hverandre. Vi skal gi hverandre sensuelle og sexsuelle utfordringer som må utføres innen 48 timer. Om dette ikke gjennomføres, blir avbrutt eller bare delvis utført vil det vanke en straff som er fastsatt på forhånd. Vi tenker den må være gjennomførbar samtidig som den vil måtte strekke vår nåværende komfortsone godt.

Hun begynner med å gi meg en utfordring. Om dere har noen tips til hva henne skal utfordre meg på settet hun pris på deg da hun virkelig tenket så det knaker her...

Jeg på min side tar hva enn hun kommer med på strak arm (må starte optimistisk). Så regne med at det rimelig snart er min tur til å utfordrr henne. Så tips den veien tas også i mot med takk :-).

La oss få høre om dere ønsker å bli holdt oppdatert på hva som skjer, hvilke utfordringer som blir gitt og hvordan det går :-). Må bare si at vi tenker å starte i det små ( selv om straffen for brudd skal være nokså kjip) så legg gjerne forventningene og tipsene deretter :-).

Se tråd for noen av våre eldre bilder. Hvem vet, kanskje kommer flere nå ;-)

klem fra kaatehingsten og den kjære!