Tror det er forbudt å reklamere/avetere for å selge sex og.Stod noe slikt i avisen for en tid tilbake,men mulig det bare var et lov forslag.
Pers. mener jeg folk må få lov å selge sex evt selge BJ's om de ønsker.At Norge tror de kan kontrolere slike ting,både i inn og utland er bare enda et bevis på en veldig arogant regjering.
Synes ikke argumentet om at de vil kansje angre senere er holdbart..Finnes vel knapt en kvinne som ikke angrer på et ligg før el siden
Det er faktisk ikke Ottar som ska styre dette landet, har forsåvidt enda til gode å høre et saklig argument fra dem.Som regel er det hyling om porno er voldtekt osv.
Du kan jo evt prøve og skrive en blogg hvor du "fiktivt" forteller om ditt liv hvor du selger sex,så kan du jo se om "johnny law" kommer bankende på døren eller ei.
Vil garrantert få en del forespørsler i komentar feltet.
Men som sagt er mulighet for at loven kommer på døren din i håp om å ta en kunde(som om noen er så dum de tar kunder med hjem)
Tror ikke nødv du hadde blitt arrestert,men hadde kansje fått litt prob med ¨å finne en side som lar deg gjøre noe slikt,pga de blir dømt for halikk virksomhet etter den nye loven