Fint om dere kan gi tilbakemelding

--------------------------

Del II

Neste dag var jeg på plass igjen. Kunne det fantastiske skje – at hun kom hit hver dag etter jobb for å bade? Jeg våget nesten ikke håpe, men på nøyaktig samme tid som dagen før kom den deilige sommerkroppen gående lettbent over gresset ned mot vannet. Jeg var på samme sted som sist, og hadde lært nok av gårsdagen til å ta av shorts og underbukser helt, så slapp jeg å måtte vaske klær igjen ...

Da hun begynte å kle av seg holdt hun av en eller annen grunn et håndkle rundt seg. Søren og, trodde hun det var noen her? Men rett etter lot hun håndkleet falle, og åpenbarte den deilig kroppen sin. Hjertet mitt banket hardt denne gangen også – tenk å kunne få tatt på de fantastiske brystene og få kunne stikke kuken min mellom lårene hennes – presse den mellom fitteleppene hennes og gli inni den glatte musa. Hun hadde snudd seg da hun lot håndkleet falle, og jeg fikk ikke sett henne skikkelig forfra – av en eller annen grunn stod hun helt andre veien enn i går. Jeg ville se mer, så jeg bøyde meg ned og begynte å krype litt så jeg kunne se henne mer fra siden.

«Ðriver du og spionerer på meg?» Hjertet mitt sank som en stein i meg. Hun stod rett foran meg med håndkleet festet over brystene og med en stein i hånda.

«Jeg trodde det var en gammel gris som var her i går.» Hun slapp steinen ned på bakken. «Og så er det bare en liten jypling som deg.»

Jeg ble plutselig klar over at jeg stod der mer eller mindre naken, og la begge hendene mine over skrittet mitt i et heller dårlig forsøk på å dekke meg til. «Eh ... » Jeg svelget tungt og var tom for ord. Bena mine var som fastfrosset i bakken, men etter noen få sekunder skulle jeg akkurat til å snu meg og løpe vekk.

«Forresten – liten kan man ikke akkurat si at du er.» Hun så i retning av hendene mine – hun hadde fått mer enn god anledning til å betrakte kuken min, som av en eller annen grunn fortsatt var stiv som en påle. «Likte du å se på meg?» Jeg svelget igjen, og kunne bare såvidt nikke. Helt uten varsel gikk hun plutselig frem mot meg og tok armene mine til siden. Så la hun den ene hånda si rundt kuken min og klemte såvidt til. «Runket du i går, mens du så på meg?» Jeg kremtet og lurte på hva jeg skulle gjøre. Instinktet mitt fortalte meg at jeg burde løpe, men hodet mitt var fullt av de meste ekstreme inntrykk, og jeg kunne ikke gjøre annet enn å se ned på hånda hennes, som holdt rundt lemmet mitt, og som såvidt begynte å massere det. Jeg ble plutselig litt redd – kom hun til å skade meg – straffe meg for å ha lurt meg innpå henne?

«Du er bygutt du, ikke sant?» spurte hun plutselig. Hånda hennes fortsatte å holde rundt pikken min, og begynte å gli litt opp og ned langs stammen. Jeg klarte såvidt å presse frem et «ja» mens jeg kjente at begjæret begynte å overvinne redselen. Jeg hadde ikke peiling på hva hun hadde i tankene, men foreløpig kunne jeg ikke annet enn å bli stående. «Ser du ofte på nakne jenter? Du har sikkert kjæreste som du ligger med? Eller er du jomfru fortsatt?» Jeg nikket forsiktig som bekreftelse på det siste spørsmålet. Jeg kunne se at hun smilte litt, før hun lot håndkleet falle til bakken. Under var hun naken og jeg kjente jeg ble svimmel av hele situasjonen. Stiv kuk og en drømmejente, splitter naken som smårunket meg, jeg måtte nesten riste litt på hodet for å forstå at det var sant.

«Du får ikke ligge med meg, jeg har ikke tenkt å bli gravid med en liten bygutt som deg. Forstår du det?» Jeg nikket, litt usikker på hva hun mente.

«Legg deg ned.» Hun slapp kuken min og gjorde tegn til at jeg skulle legge meg ned i gresset. «Du må love å ikke si noe til noen om dette? Lover du?» Jeg nikket. Så satte hun seg på knærne ved siden av meg, og uten noe mer om eller men tok hun tak i pikken min igjen og runket den litt. Jeg lå i gresset med pikken knallhardt til værs og kjente at kåtheten strømmet på. Redselen var helt borte, og akkurat nå kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å se på hånda hennes, på brystene hennes og mellom bena hennes, hvor øverste del av sprekken mellom kjønnsleppene hennes såvidt var synlig slik hun satt.

Jeg så hun slikket seg litt rundt leppene, men var helt uforberedt på det som kom. Hun bøyde seg ned over meg og lot tungespissen sin rotere rundt kukhodet mitt noen få sekunder før hun senket hele hodet, og lot kuken gli inn i munnen sin. Jeg kunne kjenne at hun la leppene sine rundt stammen på kuken min og sugde til, så lepper, tunge og hele munnen presset seg rundt staken, mens hun lot hodet bevege seg rolig opp og ned i en himmelsk rytme og ga meg en følelse jeg aldri hadde hatt før. Jeg klarte ikke å være stille, men slapp et langt stønn ut av meg, som bare gjorde at hun strammet enda tettere rundt kuken min mens den gled inn og ut av munnen hennes.

«Liker du det?» spurte hun plutselig mens hun smilte til meg. «Deilig» klarte jeg bare å si mens hun fortsatte å runke kuken min i rolig tempo. Jeg ville bare at hun skulle klemme til og runke hardere og raskere, for nå var jeg sprengkåt, på en måte jeg aldri hadde vært før.

«Har du virkelig aldri vært sammen med en naken jente før?» Hun reiste rumpa litt fra hælene hun satt på, og spredte bena sine litt, slik at hun stod på kne med fitta si rett ved siden av meg. «Har aldri tatt på mus før heller da?» Jeg klarte bare å riste på hodet, halsen min hadde snurpet seg sammen, og det var ikke sjangs å få ut noen lyder der akkurat nå.

«Kjenn da», sa hun og skjøt hoftene sine enda nærmere mot meg. Jeg snudde meg litt over på siden, og la hånda mi forsiktig på kjønnet hennes. Det var glatt, og det kjentes på en måte som om huden på leppene hennes stod litt i spenn. Jeg lot hånda gli over musa, men visste egentlig ikke helt hva jeg skulle gjøre. «Kjenn inn i mellom. Med fingeren.» Hun brukte to fingre til å spre fitteleppene sine litt, og jeg lot fingeren min gli inn mellom. Da jeg kom nederst, hvor åpningen var, kjente jeg at det var vått og glatt. Hun slapp fra seg et lite stønn akkurat da jeg lot fingeren min presse litt mot fitteåpningen, og jeg kunne kjenne at hun presset hånda si, som fortsatt lå rundt kuken min, hardere mot den.

«Deilig», sa hun, «litt lenger opp.» Hun tok fingeren min med sine, og førte den opp til klitten sin. «Der, litt forsiktig. Massèr litt rundt og rundt akkurat der.» Hun presset seg mot fingeren min og begynte å jokke underlivet sitt mot fingere min i samme takt som jeg lot fingeren gli opp og ned over knappen hennes. Hun stønnet og klemte enda hardere til rundt kuken min.

Hittil hadde jeg vært så nysgjerrig på fitta hennes og alt det nye jeg fikk erfare at jeg hadde klart å holde mer fokus på henne enn på meg selv. Nå, når jeg så hvor kåt hun ble, hvordan hun gnidde seg mot fingeren min og hvordan hun strammet grepet rundt kuken min kjente jeg at jeg var i ferd med å komme selv. Litt hjelpeløs prøvde jeg å holde igjen, men før jeg visste ordet av det fosset spruten ut av meg, og jeg støtte underkroppen min i bue opp mot hånda hennes og runkebevegelsene, mens spruten kom opp og ut over hånda hennes og magen min. Hun stønnet samtidig og jeg kjente at hun presset fitta si mot hånda mi da hun så jeg kom, og akkurat da var jeg bare helt i orgasmerus så deilig som jeg aldri hadde vært før. Hun strammet grepet enda hardere rundt skaftet mitt og melket orgasmen min ut, mer, mer, mer – helt til jeg lå nesten skjelvende, men helt stille og bare såvidt klarte å åpne øynene mot den blå himmelen.

Jeg kunne kjenne hånda hennes gli opp og ned på den gradvis slappere, men klissvåte pikken min, og jeg kikket litt beklemt bort på henne – hun hadde satt seg tilbake på hælene sine og smilte mot meg. «Var det godt?» spurte hun. Jeg nikket forsiktig. «Deilig», jeg måtte se ned på hånda hennes som fortsatt koste med staken min, som nå var ganske så slapp. «Men det ble litt klissete», sa jeg litt beklemt.

«Bare herlig det da,» sa hun og slapp taket og tørket hånda si i gresset. «Du har en deilig kuk. Har du virkelig aldri ligget med noen?»

Jeg ristet på hodet. Det så ut som om hun tenkte seg litt om. «Du, om du lover å holde kjeft om dette, så kan vi treffes her igjen i morgen?» Hun reiste seg opp, snudde seg og gikk noen skritt mot bekken. «Så kanskje du kan få prøve?» Hun så tilbake mot meg over skulderen sin. Jeg så på den slanke figuren hennes, på den faste rumpa og var ikke spesielt i tvil om at det hørtes ut som en god ide.

«Ok» klarte jeg bare å si. «Slutter du på samme tid i morgen?»

«Ja». Hun hoppet ut i vannet og snudde seg mot meg. «Men nå må jeg få lov til å bade ferdig – så snakkes vi da?»

Jeg fikk på meg klærne mine, og det var bare såvidt jeg husket hvor jeg hadde gjemt sykkelen, så kaotiske var tankene mine etter den deilige opplevelsen. Følelsen av fitta hennes mot fingrene mine og forventningen om også å kunne stikke kuken min inn der var nesten mer enn jeg klarte å forestille meg.

* * *

Jeg stod litt halvgjemt bak noen trær da hun kom, både redd for at hun hadde ombestemt seg og ganske sjenert – tankene tilbake på dagen i forveien gjorde meg ganske beklemt.

«Der er du jo.» Hun kom smilende rundt meg. I hånda hadde hun en pose og på seg et blomstrete sommerskjørt og en hvit topp med en liten utringning. «Har du ikke vært på jobb?» spurte jeg, med henvisning til klærne. «Joda, men skiftet før jeg gikk. Liker du det?» Jeg må innrømme at blikket mitt ikke hadde forlatt kroppen hennes et sekund. «Det er fint,» fikk jeg kremtet frem.

Hun kom mot meg. «Har du tenkt på meg?» Hun stanset rett foran meg og så inn i øynene mine. Jeg nikket. «Du må ikke skryte av dette til kameratene dine? De driver bare og lyver om alt mulig.»

«Jeg lover,» sa jeg og så ned på bysten hennes. Hun hadde tydeligvis ikke BH på, og de fyldige brystene presset seg mot åpningen i utringningen mens brystvortene tegnet seg klart mot det sommertynne stoffet. Jeg kunne se at de var mørke og harde, og den litt halvharde kuken i underbuksa mi ble med ett stiv og laget en tydelig bul på shorsen. Hun gikk helt inntil meg og la den ene hånda på kuken min, utenpå shortsen, mens hun la hånda mi på det ene brystet sitt med den andre. Jeg klemte såvidt rundt den faste formen på toppen hennes i det hun gjorde det samme på kuken min, og vi lukket øynene begge to et par sekunder.

«Ta av deg,» sa hun mens hun tok et skritt tilbake, tok av seg toppen sin og begynte å trekke skjørtet sitt nedover. Mens hun bøyde seg ned kunne jeg se hvordan brystene danset fra den slanke overkroppen hennes. Hun snudde ryggen sin til meg da hun trakk ned trusa si, og jeg kunne se de deilige fitteleppene hennes bakfra i det hun tok dem helt av. Jeg vrengte av meg shorts og underbukse, og kuken min, som var ganske hard allerede, spratt ut da den ble frigjort fra linningen på underbuksa.

Jeg burde egentlig være ganske nervøs og usikker, men det var noe med hele situasjonen – hvordan hun tok kontroll og fortale meg hva jeg skulle gjøre – som gav meg en ro som gjorde at jeg kunne konsentrere meg om bare å nyte det hele, synet av kroppen hennes, den glatte fitta, brystene og den utrolig nette og spenstige rumpa hennes. Jeg tok et lite steg mot henne, men hun la hånda si på armen min. «Legg deg ned.» Hun satte seg på kne ved siden av meg på samme måte som dagen før. Med et slags undersøkende blikk tok la hun fingrene sine rundt pikken min, forsiktig først, klemte litt til og lot hånda gli rolig opp og ned langs staken et par ganger.

«Den er deilig,» sa hun med et smil. Den var blitt knallhard nå, og jeg støtte underkroppen min såvidt mot bevegelsene hennes, mens øynene mine var limt til hånda hennes og kuken min. «Likte du at jeg slikket deg?» Hun lot pekefingeren gli over kukhodet mitt – det hadde kommet en liten dråpe med væske på tuppen av den. Jeg nikket. Hun bøyde hodet, og lot først tungespissen rotere rolig rundt pikkhodet mitt, men lot nesten med en gang hele kuken gli inn i munnen sin. Hun sugde til, og lot innsiden av kinnet sitt presse rundt den, mens hun lot pikken gli inn og ut av munnen. Jeg reiste overkroppen opp med albuene i bakken, og lot blikket vandre mot munnen som lå rundt pikken min, deretter til brystene hennes som hang stuttende nedover mot meg, så til skrittet hennes, hvor jeg såvidt kunne se sprekken hennes og den helt glatte huden. Det var fantastisk å kjenne innsiden av munnen hennes rundt lemmet mitt, hvordan kuken gled inn og ut av de glatte leppene, og mellom tunga og kinnene hennes.

Hun så at jeg kikket ned på musa si, og lot kuken min gli ut av munnen sin. Hun satte seg tilbake på gresset og spredte bena sine, slik at jeg kunne se rett inn i herligheten mellom lårene hennes. «Smak,» sa hun, og lente seg tilbake i samme stilling som jeg hadde hatt, med albuene ned i bakken og bena liggende på gresset, spredt ut til siden. Jeg bøyde meg fremover mot henne, litt usikker på hva jeg skulle gjøre. Hun så at jeg var litt reservert, og la en hånd forsiktig bak hodet mitt. «Bruk tunga. Slikk mellom der.» Med den andre hånda skilte hun fitteleppene sine slik at jeg kunne se åpningen hennes og klitten. Uerfaren som jeg var, visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle gjøre det, men hun brukte hånda si på hodet mitt og fingeren på den andre hånda til å rettlede meg. «Slikk opp og ned, og forsiktig rundt og rundt der oppe» - hun slikket på fingeren sin og roterte den rundt klitten for å vise.

Jeg kunne kjenne at hun presset fitta si opp i ansiktet mitt da jeg la hodet mellom lårene hennes. Den deilige lukta av kjønnet hennes og de glatte, bløte og deilige fitteleppene. Jeg trykket tunga mi såvidt mot fitteåpningen hennes, og kjente at den gled litt innenfor. Det var ikke tvil om at hun likte det – hun la seg flatt ut på ryggen og laget deilige små stønn etterhvert som jeg beveget tunga mi i den våte, svulmende musa hennes. Jeg kunne kjenne den litt faste nytelsesknappen hennes mot tungespissen min, og slikket litt rundt den og over den. Mens jeg holdt på kunne jeg se at hun masserte brystene sine med hendene, og med ett fikk jeg lyst til å legge kuken min mellom dem. Jeg var knallhard, og la hendene mine rundt hoftene hennes mens jeg løftet hodet mitt litt og så henne inn i øynene.

”Deilig,” sa hun og trakk meg opp mot seg. Jeg la meg oppå henne og kjente de deilige formene hennes mot meg – brystene hennes og den ene foten hennes som la seg lundt min. Jeg la hånda mi på det ene brystet hennes, og kysset henne. Tunga henne roterte rundt min, og ubevisst begynte jeg å presse underlivet mitt mot hennes. ”Vent,” sa hun, skjøv meg ned på ryggen i gresset og satte seg skrevs over meg. Jeg hadde naturlig nok mest lyst til at hun skulle sette seg ned på kuken min slik at jeg endelig kunne være inni en jente – endelig få miste jomfrudommen min og kjenne hvordan det var dette som alle skrøt sånn av. Men, istedenfor å la kuken min gli inni seg, skjøv hun fitta si mot kuken min slik at den ble liggende mellom fitteleppene sine mens hun satt oppå. Hun la en hånd under den og begynte å gli opp og ned langs skaftet mens hun presset kukhodet mot klitten sin slik at det beveget seg over den. Den andre hånda brukte hun til å massere brystene sine, og jeg kunne se at hun lukket øynene mens hun brukte hoftene sine for å la underlivet sitt bølge frem og tilbake over staken min. Jeg kunne kjenne hvor deilig og vått det var, og jeg så opp på henne. Det var et fantastisk syn – de deilige, nesten litt for store brystene som ristet litt, den slanke, nakne midjen hennes og den glattbarberte musa med de deilige fitteleppene. Hver gang hun trakk underlivet litt bakover kunne jeg se kukhodet mitt komme til syne mellom dem, og det glinset av saftene hennes på både pikken min og musa hennes. Jeg kunne kjenne at jeg ville komme snart, og grep ubevisst tak i gresset ved siden av meg med hendene mine og presset pikken min opp mot henne i en jokkende bevegelse. Hun må ha kjent at jeg var på vei, for med ett la hun seg over på rygg ved siden av meg. ”Kom” sa hun og trekk meg mot seg. Hun la seg med bena spredt, og jeg snudde meg rundt og la meg oppå henne. Med erfarne hender spredte hun fitteleppene sine og ledet staken min mot åpningen hennes. Jeg presset meg mot henne, og kunne kjenne at jeg gled inni henne. Bløte deilig fittelepper som klemte rundt kuken min mens den gled inn i den plaskvåte fitta i et eneste hardt jokk. Jeg kunne kjenne at kjønnet hennes klemte rundt staken min i hele dens lengde, og hvordan hun knep rundt den i det jeg trakk den halvveis ut for å jokke inn i henne igjen. Noe så himmelsk deilig hadde jeg aldri kunnet forestille meg at det var – jeg trengte meg inn i henne på nytt, og kjente igjen hvordan hun brukte underlivsmusklene sine til å stramme til rundt den ruglete kuken min i det den var på vei ut igjen. Inn og ut – igjen og igjen – pulte jeg henne mens jeg kunne kjenne orgasmen begynne å bygge seg opp. Jeg så på brystene hennes som bølget frem og tilbake – hardere og hardere etterhvert som jeg knullet henne raskere og raskere. Hun lukket øynene sine og la hendene sine på rumpa mi – presset meg inn i seg og støtte underlivet sitt opp mot kuken min. Jeg trykket meg inn i henne så man skulle trodd at det måtte være vondt for henne, men hun tok i mot, og jeg lot orgasmen komme rullende. Pulte henne hardt inn – ut – inn – ut – så hardt jeg kunne og presset hele kroppen min mot fitta hennes i det jeg sprutet hardt inn i det innerste av henne. Jeg presset pikken helt inn i henne og sprutet så hardt jeg kunne. Er lite halvjokk ut og så inn igjen og sprutet enda mer mens orgasmen rullet over meg. Jeg kunne høre hun klynket mens jeg stanget mot henne, og kjente underlivet hennes stå i bue mot meg mens jeg var så langt inni henne som jeg kunne komme.

Etter den deiligste opplevelsen min noensinne sank jeg sammen over henne, fortsatt med pikken min inni henne, pustende som en hval på land. Jeg kunne kjenne at jeg ble mindre inni henne, men klarte ikke å trekke meg ut – det var bare for deilig å ligge oppå henne – kjenne brystene hennes og det våte kjønnet hennes mot meg.

”Deilig,” sa hun. ”Det var vel ikke så aller verst til å være første gang?” Hun kysset meg på nestetippen og lot hendene sine vandre opp langs ryggen min. ”Mhm,” klarte jeg bare å si, fortsatt litt sjenert, ”det ble ganske vått.” Jeg gled ut av henne og fant litt gress som jeg brukte til å tørke kuken min. ”Du har en deilig pikk,” sa hun, og så på den. Selv i slapp tilstand var det en god lengde på den, og hun la hånda si på den. ”Fortsetter du sånn vil du kunne gi jentene deilige orgasmer, det er ikke så vanskelig å bli kåt av en sånn.” Hun lo litt og klemte rundt den.

”Du da – var det deilig for deg også?” Jeg så spørrende på henne, ”det var ikke så lett å holde igjen ...”

”Det var deilig,” sa hun, ”men jeg kan jo kose enda litt mer for deg om du vil?” Hun la en finger mellom fitteleppene sine og lot den gli litt opp og ned. ”Har du sett en jente onnanere før?”

* * *

For å si det slik, den sommeren er den jeg husker aller best, og det skulle ikke vare lenge for jeg klarte å gi Eva deilige orgasmer, så hun slapp å avslutte elskoven selv. Ikke for det, jeg hadde ikke akkurat noe imot å se på – glatt mus, varm sommerdag, en jente som krøller seg på gresset med fingeren langt inni musa si – kan det bli bedre ...?