De erfaringene meg og min samboer har med lek med andre er primært med gutter. Som det vites her inne så er kuker _noe_ lettere tilgjengelig. Flere av de kukene skal jeg komme tilbake til, i natt vil jeg skrive om den gangen vi traff ei jente.

Jeg hadde kommet i kontakt med og snakket med ei over nettet, som vi nå endelig skulle møte i Oslo for å bli litt kjent. Vi ruslet spente mot den avtalte møteplassen, og vi kjente raskt hverandre igjen. Vi introduserte oss og ble sittende en stund å prate og kose oss, veldig hyggelig og søt jente! Praten ble mer og mer flørtete, vi ble sittende nærmere og nærmere og begynte lett å ta på hverandre. Det var tydelig at vi alle ønsket at vi helst hadde vært et annet sted der vi kunne utfoldet oss litt friere, dessverre for oss denne gangen så hadde vi ikke noe sted.

Litt senere på kvelden så skulle vi egentlig til å gå hver vår vei, heldigvis så kom noen på den gode ideen; vi kunne i det minste få til litt tafsing og kanskje en blowjob i baksetet på bilen! Vi kom oss til bilen som sto vel parkert i et parkeringshus, og fikk kjørt den til det mest skjermede stedet vi klarte å finne inni parkeringshuset. Det var et kamera like ved, som vi håpte ingen fulgte for godt med på ;p Fremsetene ble dyttet så langt frem som mulig, og vi satt oss inn med meg i midten.

Jentene begynte å kline med meg og tafse på meg, jeg gjorde gladelig det samme tilbake. Vi fikk raskt av oss på overkroppene, jeg hadde nå et par nydelige jenter med deilige pupper på hver side av meg. Kuken var mildt sagt steinhard på dette tidspunktet, de var heldigvis raske med å få hentet den ut og begynne å suge på den. Litt med begge jentene på kuken samtidig, og litt en og en mens den andre jenta var og klinte med meg eller lot meg få nyte de nydelige puppene de begge har! Selv om de begge var fokuserte på min nytelse nå, så var jentene også flinke med å gi hverandre oppmerksomhet. Dette var min samboer sitt første intime møte med en annen jente, det var tydelig at hun likte det veldig godt! ;P

Vi ble holdene på slik en god stund, før jeg slapp løs en deilig heftig sprut som de begge hadde god glede av! ;p

Vi kjørte vår nye venn hjem til henne, før vi selv begynte på den lange kjøreturen hjem til oss. Vi har ikke fått møtt denne jenta igjen på grunn av avstand, men håper det plutselig kan la seg gjøre igjen og da kanskje med litt bedre plass å utfolde seg på .