Etter å ha ligget med feber siden i går kveld og å ha vært smøfrysen i hele dag var det smart å ta seg en dusj fant jeg ut. Har vært litt her inne på siden i dag, ikke sett på bilder, men bare lest litt på diverse tråder. Noen av trådene gjorde meg litt småkåt der og da, men ikke sånn at jeg måtte gjøre noe med det.
Gikk inn på badet og tok av meg klærne, og da merket jeg at jeg var litt kåtere enn jeg trodde. Kukken min var halvstiv, selv synes jeg den ser veldig bra ut når den er på vei til å bli stiv, men ikke helt er der enda.
Inn i dusjen bar det, satte på vannet på perfekt temperatur, såpet inn hele kroppen og vasket meg grundig. Etter såpen var skylt av skrudde jeg på dusjhodet sånn at massasjefunksjonen kom på. Stod under strålene og lot dem massere nakken og skuldrene, det er så utrolig deilig. Så klarte jeg ikke å holde meg, tok dusjhodet og lot strålene leke med kukkhodet mitt og det tok ikke mange sekundene før den var så stiv som den blir. Byttet på å la vanstrålene treffe den stive kuken og ballene mine en god stund før jeg satte dusjhodet på plass, tok masse Asan i hendene og smurte inn hele pikken til den var glatt og deilig. Begge hendene glir frem og tilbake fra roten til tuppen, og så ned for å leke med ballene. Blir kåtere og kåtere! Runker fortere, fortere, hardere!! Først grynter jeg litt stille, men nå orgasmen nærmer seg stønner jeg høyere og høyere. Fantaserer om at det sitter ei på kne foran meg med deilige pupper og bare venter på at jeg skal sprute dem fulle av varm sperm. AAAAAH!! Kroppen spenner seg i det jeg kommer og spruter ut en god ladning. Så sinnsykt deilig!

Er en stund siden sist jeg kosa meg slik i dusjen, men det blir ikke lenge til neste gang!