Er dette noe som pirrer noen? De to forrige gangene jeg hørte dette, var det snakk om et familiemedlem inolvert ene, og en nær kamerat involvert andre gangen. Så da var det bare å skru opp volumet på anlegget til de enten tok hintet, eller jeg ikke hørte noe lenger.

Men for en time siden overhørte jeg noen jeg ikke hadde noen slik forbindelse til. Jeg bor i en leilighet jeg deler med en annen fyr. Jeg kjente han ikke fra før, og han er nyinnflyttet, og for det meste ute og jobber eller henger hos dama, så vi er ikke mer enn bekjente akkurat nå. Dermed ble det ikke så altfor rart når jeg overhørte han ha seg med dama her inne i rommet rett ved siden av nå nettopp. Vi har en felles stue, men soverommene ligger vegg i vegg.

Ikke så rent lite opphissende, faktisk. Jeg la ikke øret inntil veggen for å høre bedre, men ei heller slo jeg på musikk eller noe. Når de tok sjansen, så kan slikt skje, og jeg føler meg ikke mye skyldig.

Uansett - noen lurer kanskje på mer konkret hva jeg hørte.

Det begynte med en slags surve/grine-aktig lyd fra dama. Denne lyden har jeg hørt før, og forbandt den ikke med noe seksuelt. Det hørtes ut for meg som om hun var tulle-lei-seg fordi han var "slem" mot henne eller noe. Så ble det stille en liten stund, før de umiskjennelige stønnelydene begynte.

Dette hørtes ut som god gammaldags knulling. Så jeg antar "grine"-lydene var hvordan hun reagerte verbalt når han gikk ned på henne. Når de begynte å pule, kom en pen, feminin "åh, åh, ja, ja", mens han var mest tung pusting og et og annet grynt. Det tok ikke lang tid før det ble mer og mer "ja" fra henne, før volumet økte betraktelig, og hun kom med noen høylydte "ÅJA, ÅJAAA!" og de første reale stønnene fra han kom også.

Så ble det stilt. En av dem gikk ut for en dusj, og jeg sitter igjen - småkåt og kanskje en smule skamfull.Noen andre som har opplevd lignende?