Hei! Dro med ei vennine på en lang skitur ifjord vinter, det var sol den dagen og ca.-3 grader. Hadde ikke gjort noe sånt på mange år(siden jeg bor midt i byen). Vi kom til ett isolert sted i marka med en gapahuk! Venninnen min hadde smurt oss matpakke og laget kakao, vi satte oss ned og tente bål, vi satt å spøkte og lo under ett pledd hun hadde tatt med seg. Hun hadde tatt av seg jakken på vei oppover og jeg lå merke til hennes utrolig stramme kropp, siden hun hadde på seg tettsittende superundertøy. Jeg er helt ærlig når jeg sier at jeg hadde aldri tenkt på henne slik før, og har aldri gjennom mine 19 år å ha kjent hun reagert på kommentarer folk har gitt henne pga. hennes utseende(hun er ett år yngre).

Det var noe spesielt med turen her. Etter noen minutter under pleddet begynte hun å fryse, og jeg tilbød henne å varme henne. Hun tenkte ikke to ganger før hun satte seg oppå fanget mitt og la armene mine rundt seg. På grunn av at vi satt i en bakke, havnet armene mine langt over midjen hennes og over brystene hennes. Jeg ble straks veldig ukomfortabel, siden jeg hadde regnet henne som en veldig god venn i mange år og dette var slettes ikke en situasjon jeg var vant med. Etter ett par minutter kommenterte hun på at jeg var ukomfortabel, jeg var ikke klar over at det var så synlig, hun sa at det virket som om jeg hadde aldri klådd på puppene til noe kvinnfolk før. Jeg ble straks så vanvittig ukomfortabel og viste ikke hva jeg skulle gjøre. Hun lo hardt og snudde seg rask og tok tak rundt "utstyret" mitt. Jeg har sett damene du har hatt hjemme hos deg, trodde du var vant med sånt, kommenterte hun. I realiteten er jeg veldig sjenert, det vet hun godt, trodde jeg...

Venninnen min bor bare ett stein kast unna meg. De damene hun hadde sett, er i virkelighete damer jeg har bare kommet i det stadie å be me ut på deight.. Men jeg har ofte veldig lett for å bli friendzoned, så jeg kan ikke skryte på meg at jeg har stor dameerfaring. Jeg er bare veldig lett å bli glad i, men ikke på den måten jeg vil... er det jeg ofte for høre, jeg har dame erfaring, men venneererfaring er vel det "rette" begrepet å bruke, jeg aksepterte dette på videregående å har vært relativ fornøyd med denne tilstanden..

Dette var aldri noe jeg hadde ventet av henne, hun dro av pleddet og la det ut over bakken, vrei av seg superundertøyet og dro hendene mine over brystene hennes. Jeg ble helt stum, ikke bare fordi jeg ble overrasket, men fordi jeg hadde aldri tenkt på at brystene hennes var så perfekte. De fylte hendene mine. Jeg liker at de passer godt i hånda, men hver sin smak, ikke sant?! Hun knepte opp buksa mi og satte seg oppå meg, har aldri opplevd makan til pågående kvinnfolk, men det var utrolig deilig og har aldri blitt så tent. Hun begynte å ri meg hardt og rått, har bare vært med to kvinnfolk før henne, men det her var noe helt fra en annen verden. Det var bare rå, primal, dyrisk lyst. Etter at hun hadde ridd meg en stund, begynte hun å stønne høyt, etterhvert ble det til hyling. Har aldrig hørt noe sånt i virkeligheten, bare i filmer. Jeg fant ut den dagen at jeg tente utrolig godt på "høylytte" kvinnfolk, damer som vet å utrykke seg når de har det godt! Hun ropte "ÆÆÆææ kjæææm!!" og jeg måtte holde meg fra å komme selv.

Hun gikk fra å smile til å stivne i en grimase som bare utrykte glede å nytelse, jeg dyttet henne over å la hun på magen. Jeg kjørte den inn og bare ga alt jeg hadde. Jeg som trodde at hun hadde skreket av full hals i forrige runde, ble overrasket over at de nye hylene ble bare mer intens og høyere, jeg husker at jeg tenkte at jeg håpet på at ingen var i nærheten for jeg var redd for at folk kom til å tro at noen ble drept. Men jeg slo bort alle tanker og så den vakre damen som lå å hylte av ren nytelse under meg. Det var så godt å høre at hun hadde det godt å ikke kunne kontrollere noe av det hun gjorde, kjente at det bygget seg opp og denne gangen ropte jeg "ÆÆÆææ Kjæm". I det jeg kjente at jeg pumpet inne i henne, kjente jeg at hun begynte å bli strammere, jeg sverger på at stemmebåndet hennes ble ødelagt i to uker etter dette, jeg har aldri hørt henne nå så lyse toner! Det var ingen tydelige ord som kom ut av henne, det var bare en del raske pust og lyse toner etter hverandre. Hun kom igjen og jeg kjente at det ble skikkelig bløtt og varmt, det var også den dagen jeg fant ut at jeg tenner på at damer får spurtorgasmer, jeg viste ikke hva som skjedde. Hun fikk spasmer, jeg ble bekymret, men ble raskt gla igjen da hun begynte å le høyt! Vi lo en god stund etter, lo over at vi var så erketrøndere på vårt mest intense, vi dro på oss klærne og satt kursen hjemover igjen.

Etter turen ble vi enige om at det var noe utrolig, noe ingen av oss hadde opplevd før. Vi sa til hverandre at vi ikke skulle fortelle til noen i vennegjengen vår, jeg kjente at dette var noe jeg ville oppleve igjen, har aldri vært borte ved noe så spennende. Jeg ble opptatt i ett par uker også dro jeg til syden i to uker. Jeg klarte aldri å slutte å tenke på det, oss. Da jeg kom hjem, gledet jeg meg til å se henne igjen, men ble desverre overrasket av at hun hadde fått seg en kjæreste! Det kom som ett sjokk, jeg som hadde gledet meg sånn til å møte henne.. Men jeg var glad på hennes vegner. I dag er hun forlovet med kjæresten sin, jeg er forloveren til kjæresten, siden jeg er bestevennen hans. Tenker hver dag på den dagen, på det vi hadde, lurer på om det var noe mellom oss, og om jeg kommer til å oppleve noe sånt igjen. Venter fortsatt på å få oppleve noe sånt igjen, deler denne historien fordi det er det beste og verste jeg har opplevd, men håper noen lærer av den, har ikke noe budskap, føler bare for å dele. :-)