Har en historie jeg tenkte jeg kunne dele med dere nakenpratere Jeg likte den iallefall!

Jeg skulle ha min siste dag på sommerjobben da jeg sjekket meg inn på vakta og avløste forgjengeren min. Det var lite kunder i det øyeblikket, og alt som skulle være gjort hadde blitt gjort. Det endte med at jeg satt å sløvet litt med nettaviser (som man gjerne gjør når man har 8 timer før ferien starter..) da hun kom ned trappa og rapporterte om at hun var ferdig med vaskingen for dagen. Vi pratet litt sammen, som vi alltid gjør før hun drar, og vi holder en humorøs og vennlig tone med hverandre.
Hun venter på bussen. Hver dag må hun vente på bussen i to timer, og enkelte dager kan det da bli en del tulling og vitsing.

Dama er sexy fra topp til tå. 1.60m høy med mørkt skinnende hår, struttende pupper, en braziliansk kvinnes former, og rumpa er sådan. Jeg hadde ikke prøvd meg før, for en god ideologi å ha på arbeidsplassen er vel å ikke innvolvere seg med kollegene(?). Men i dag tenkte jeg at jeg kunne prøve meg litt lettere frem, for jeg ble jo aldri siden å se henne igjen.
Da hun stod å pratet med meg, lente hun seg over disken (som hun alltid gjør) slik at rumpa stikker ut og byr deg på en tre retters middag. En rumpe jeg aldri har sett maken til, og ta det fra en puppegutt
En kunde kommer, og jeg må frem fra disken for å imøtekomme på rett vis, så jeg må forbi denne rumpa før jeg er ute. Hun viser ikke mye tegn til å fjerne seg i all hast da jeg er på tur ut, så jeg tar et godt tak om midjen og smyger meg ut, uten å berøre henne noe mer.
Jeg kommer tilbake etter vel to minutter og jeg må enda en gang forbi praktræva, men denne gangen støter jeg litt til i det jeg går sakte forbi forbi. Pikken som ligger klistret mot låret gnir seg over rumpa hennes, og inn mellom beina, og så forbi. Hun rykker litt til og gisper litt. Hun ser på meg med store øyne, og jeg ser tilbake, litt usikker og ventende på en reaksjon:
- var det kuken din jeg kjente der?
- ehh ja, beklager.
Svarer jeg mens jeg på henne, lar øynene rulle seg over kroppen hennes mens hun fortsetter.
- Det kjente jeg.
Hun smiler litt skjevt til meg mens hun ser mot skrittet mitt.
- Du kan godt få kjenne den mot deg en gang til!
Sier jeg halvveis vitsende mens jeg tenker at dette ble en flause.
- Ja, det vil jeg!
Jeg ser på henne i tre sekunder, tre sekunder som føltes som tre timer, før jeg reiste meg og gikk bak henne igjen. Klemte meg mot henne, presset pikken som kjentes så godt fra den stramme buksen min mellom lårene hennes. hun puster litt tungt ut og jeg holder henne på hofta.

Jeg kjenner hånden hennes smyger seg langs låret mitt, og hun beføler nå pikken min. Jeg stønner lett da hun klemmer litt til. Jeg snur henne rundt, kysser henne intenst og presser underlivet mitt mot tightsen hennes så jeg ligger i klem.
Vi stopper kliningen etter en stund, og jeg fører henne med på bakrommet der hun umiddelbart glir ned glidelåsen og drar ned buksa på meg. kuken min er halvstiv, men gudene skal vite at hun var innstilt på å få meg helt til topps og hard som stein.
Hun sugde, slikket og smattet mens jeg holdt rundt nakken hennes og kjente hodet gå frem og tilbake. Pikken min pulserte og leppene hennes ble for intens. Jeg ba henne om å stoppe, for nå var det hennes tur.
Jeg rev tightsen hennes ned i gulvet og fikk kjenne en dyvåt fitte møte håndflaten min. Jeg presset to raske fingre inn i fitta hennes og lekte med g-punktet bakfra, der hun stod å klamret seg til en lagerhylle. Hun ynket seg, nøt behandlingen og stønnet.
Jeg ble bare varmere og kåtere, så jeg rev fingrene mine ut av henne og lot henne stå der i noen sekunder så hun kunne få tilbake pusten sin. Jeg geleidet pikken min inn i henne i et kraftig støt og hun kastet seg frem igjen for å få et bedre tak i hylla. Vi pulte til jeg sprutet alt jeg maktet over rumpa hennes før jeg slikket og smakte på fitta hennes og avsluttet med å fingre henne til orgasme.

Jeg tror ikke jeg blir å oppleve en bedre avskjedigelsd fra noen annen plass for resten av mitt liv, så denne går nok i hjernedelen som ivaretar de beste minnene, hehe!