Sitat Opprinnelig skrevet av 6y-askepot
Satellitter kan zoome seg inn på de fleste steder. Google eath er et eksempel på det. Overvåkingskamerane fanger det meste av det som skjer i samfunnet.
Bankkortene deres sier ikke bare inn og ut beløp, også klokkeslett og hvor du var. Gps som befinner seg i de fleste telefoner nå gjør oss sporbare hvor vi en Beveger oss. Omtaler vi visse ord i en tlf samtale kan det aktivere oppmerksomhet på hva vi Egentlig snakker om. og sikkert masse andre ting jeg ikke aner noe om.
At det vi skriver kan etterses, blir gjort for å Verne Oss for folk med andre Hensikter en det Vi er her for.
Din Pc kan når som helst Innhentes som Bevismateriale ved enkelte mistanker.
Min tanke er at Min pc ikke skal inneholde mere en det Jeg kan stå for.
Jeg Kan stå for at jeg er på dette Nettstedet. At jeg er et Seksuelt menneske. Og jeg Tror faktisk Ikke at det er i noen organs interesse å Overvåke Meg, men å Verne meg mot innspill fra Avvikende menneskers gjøren og laten.
Vet Du hvordan du kan slette alle spor etter dine bevegelser på www ? Og hvor Mange Sletter og ser til at de filene de ikke ønsker skal kunne Leses eller gjenopprettende Elimineres fra dere Personlige Computer ?
Tror dette er Like Enkelt som å innhente fingeravtrykk. Din Pc har Sitt Avtrykk.
Om noen Ønsker å slippe Bekymringen for dette, burde den Enkelte stille seg spørsmålet om de Egentlig burde være på websider det ville være vanskelig for den Enkelte å forsvare sine besøk på.
Det hadde vært Unikt om det var Staten Norge Alene som hadde alle disse "overvåkningene" oppfunnet.
Det er bestemmelser som er tatt i fellesskap. I Eu og i Eøs avtalen. Muligens i Nato og Fn, ikke vet jeg. Det gjør det Faktisk Mulig å ha et Samarbeid mellom land. Noe Vi har nyt godt av mange ganger.
La Dem som har Greie på disse tingene gjøre jobben sin For oss Uten av vi skal reagere på Mistenksomt vis.Snakke Nedsettende om deres Arbeid. Eller Håne dem på Ubegrunnet vis.
Er vi ikke her for å Leke, Flørte, knytte kontakter og muligens møte sexpartnere og eventuelle fremtidige ektemake ?

Make Love, Not War <3 <3 <3 <3 <3 <3
Hvorfot bruker du så mye store bokstaver der det ikke skal brukes ?
Har du en fetisj for dette, skal tro ?