Jeg er en fyr som leter etter en jente da.
Til noe seriøst eller useriøst, får vel egentlig være opp til deg.

Kan skrive litt om meg selv, slik at man skjønner litt hvem jeg er (hvilket faktisk er noe helt inni granskauen vanskelig fant jeg ut ca halveis inn i dette).

Uten å lage et så altfor stort skrytebrev, så er jeg ganske bra fyr. Ja jeg er ikke for beskjeden til å ikke påstå at jeg selv mener jeg er en ganske flott kar, og at jeg er bedre enn andre på mange områder (men ekke teit nok til å ikke skjønne at jeg er dårligere enn andre på ting også).
ja, ikke ta det jeg nettopp skrev som at jeg er en superoverfladisk fyr, for det er jeg ikke. Hvertfall ikke slik at det er kvalmt. For meg kan det holde å vite at jeg har rett inni meg, trenger ikke skryte om det. om jeg har feil og du klarer motbevisen meg, ja da er jeg ikke sånn supervrang at jeg ikke kan innrømme det.
Jeg er Bor nå på Rena, til vanlig så studerer jeg.
Studerer film og tv og radio og foto og 3d-animasjon og journalistikk og en del annet (ja, jeg tok så mange og'er med vilje).
Blir veldig sjeldent nervøs av å møte nye mennesker, driver mye med å holde foredrag og slik, så er blitt vant med det. Hjelper ofte broren min som jobber i et businessfirma(lar det være uskrevet hvilket av private årsaker) med å være med på å promotere saker og ting, så snakke kan jeg!

Hvorfor sender jeg melding? Vel, jeg er interessert i å prøve noe nytt, jeg har egentlig hatt et veldig A4 sexliv helt til nå. Meldte meg inn her ettersom det åpner mulighetene for å prøve ut nye ting. Så jeg er veldig åpen til alt, og hvis det skulle være noe så er jeg mer enn åpen til å snakke om ting og tang

Nå er jeg lei, ikke orker jeg analysere teksten min til helvete etter skrivefeil heller. Litt får være lov!
Så om det er noe mer du lurer på, så kan dere enten titte på profilen min. Har noen teite bilder (er jo mye kjekkere i virkeligheten da ofc).

kan jo også sende en melding om du luurer på noget.

Hejdå!