Jeg tror jeg trygt kan si at jeg og mange her inne er lei av ikke å finne noen gjennom kontaktsidene. Dag ut og dag inn med "3 lesere" og "0 svar".
Dette blir (sansyneligvis) den siste posten jeg skriver i kontaktannonsene, og denne gangen søker jeg ikke etter "hva som helst".

- Jeg er en gutt. En ung gutt på 28

- Jeg ser bra ut. Ikke hollywood stjerne, men ikke stygg. (Det fins faktisk en mellomting.)

- Jeg er høy. Ca. 193. Har blå øyne. blondt, kort hår. Legger ikke ut bilder av ansiktet mitt på nett. Ingen vits i å spørre. (Ansikt på WebCam er greit SÅLENGE jeg vet hvem du er og stoler på deg.)

- Jeg er snill.omtenksom, beskyttende og hjelpende. Er det MOTSATTE av
den klassiske drittsekken. Tåler ikke folk som rakker ned på andre.


Det jeg ser etter er de som er klare for å gå litt videre. Du trenger ikke å være over 30 for å være moden og du trenger heller ikke å være innesittende med kryssord hele dagen for å være moden. Her ser jeg etter de som har lyst til å utforske. Prøve nye ting (Innenfor det som er lovelig). Treffe nye personer. Og som sakt tidligere så har ikke modenhet noe med alder å gjøre, så om du selv vet at du er "moden" så har det ingenting å si om du er 18 eller 45. En ting som er viktig er at du faktisk kan sitte og ha en rolig samtale, men til andre tider ha det morro (Og da mener jeg ikke morro som i å gå en tur i skogen).


Håper dere har fått en lite inntrykk av hvem jeg er og hva jeg leter etter. Om beskrivelsene og synes min beskrivelse av meg var fornuftig, ta kontakt