Hei du! Du ja, damen? Er du på jakt etter en høy og mørk, men ikke særlig mystisk, mann med en litt pussig innfallsvinkel til livet? Er du en singel, selvstendig kvinne i passende alder som verken lar deg pille på eller i nesa? Er svaret 'ja' på disse spørsmålene har du akkurat nå sjansen til å vinne Drømmemannen! Alt du trenger å gjøre er å melde din interesse og møte opp på audition!

Etter en innledende kartlegging vil nettopp du kunne bli innkalt til audition!

Auditionen vil starte med en muntlig del hvor kandidaten vil kunne formidle sine syn på alt fra verdenspolitikk til fargevalg på blomsterkasser. Intet tema for stort, intet tema for lite. Her står kandidaten fritt til å ta føringen og styre auditionen som hun selv ønsker. Deretter følger en kort test av kandidatens tekniske og praktiske ferdigheter. Dette vil kunne innbefatte ting som å henge opp et bilde på veggen, skifte lyspære i et kjøleskap, sette sammen et Ikea-møbel eller skifte en blekkpatron i en skriver. Dersom kandidaten består disse to innledende rundene vil vedkommende bli invitert til en tredje og avsluttende runde som går kandidatens huslige ferdigheter nøyere etter i sømmene. Dette vil inkludere enkel matlaging - som å lage et smørbrød eller steke en omelett, samt litt grunnleggende husarbeid - som å tørke støv eller stryke en herreskjorte. For å unngå urettferdige fordeler og sikre at alle stiller med samme forutsetninger vil kandidatene gjennomføre denne siste runden uten klær. Unntaket er dersom kandidaten skulle ha behov for å nå opp til høye skap eller hyller: Da vil kandidaten kunne stille i høyhælte sko eller støvleter etter eget valg/ønske.

Dersom denne tredje runden skulle være vellykket vil kandidaten fort kunne ende opp med selve Drømmemannen! Husk at det er tett konkurranse og bare én vinner! Men det kan jo være nettopp deg!

M33, Trondheim (Svar fortrinnsvis via PM)