Heia, lurer på om det er en leken jente der ute som har lyst på litt spenning i hverdagen, er nysgjerrig eller har lyster og ønsker de ikke har turd å lufte?

Det har absolutt ingenting å si hvor gammel eller ung du er, høy eller lav, om du er erfaren eller vil lære og prøve ting, om du er i et forhold eller alene så lenge det er en riktig kjemi og spenning mellom oss. ( Men det er veldig viktig synes jeg )

Synes ikke noen ideer er rar eller teit, og er gjerne med på det aller meste. Har veldig få ytre grenser, så du trenger ikke å være redd for å lufte noen som helst forslag og fantasier. Lærer deg gjerne det du vil, eller lar deg prøve ut fantasier.
I tillegg til alle andre muligheter kan tanken på å leies inn eller leie inn noen til forskjellig være spennende. Betaler deg gjerne for å vaske lettkledd eller naken hos meg, å være model eller lignende til fotoshoot, en spennende date og kan gjerne utføre det samme for deg om du ønsker.

Jeg er i midten av 30årene, men veldig ung for alderen. Bor i Bodø, er mobil og har sted å være. Er relativt høy og trener mye. Er veldig impulsiv så om du trenger selskap i kveld så kan det sikkert la seg gjøre. :-)
Ellers synes jeg vel det er greit å kjenne litt på kjemien først uansett om vi bare skal møtes på cam, i virkeligheten eller for tjenester.

Svar meg gjerne på innboksen så tar jeg kontakt :-)