Jeg ønsker meg en elskerinne i Oslo.

Selv er jeg en slank mann i slutten av 30-årene med stor seksuell apetitt. Jeg har få seksuelle grenser, og liker det meste som har med kropp og nakenhet å gjøre, så lenge vi er enige på forhånd.

Jeg har en svakhet for S/M, og liker å dominere kvinner, men det er ingen betingelse. Jeg setter stor pris på "vanlig" sex også.

Jeg skriver ikke her fordi jeg er desperat etter sex, men fordi jeg vil ha en elskerinne. Sex kan jeg enkelt skaffe meg på byen. Jeg har et bra utseende og gode sosiale ferdigheter, så jeg går sjelden hjem alene, hvis jeg ikke ønsker det selv.

Men nå ser jeg etter noen jeg kan treffe flere ganger igjen, og bli kjent med og trygg på. En jeg kan sitte og tenke på når jeg er på jobben, og glede meg til å treffe fordi jeg vet at vi kommer til å ha strålende sex sammen!

Du som svarer må ha et litt åpent seksuelt sinn, men ellers må du gjerne være tynn, fyldig, tjukk, lys, mørk, høy, lav, ha store eller små pupper, langt eller kort hår eller synes at Justin Bieber er kjekk. Aldersmessig forestiller jeg meg at du er mellom 18 og 50, men det kan dyttes litt i begge retninger, særlig den siste.

Jeg er selv i et forhold (mye på grunnn av barn), så det er viktig at du kan være diskret om dette.

Jeg har en solid utdannelse og en jobb jeg stortrives i, med høy inntekt. Vi kan gjerne møtes på en god restaurant til et bedre måltid, og deretter fortsette kvelden på et hotellrom. Da mener jeg ikke bare første gangen vi møtes, men gjerne hver gang, eller av og til. Eller vi kan gjøre noe helt annet - møtes i marka og knulle mellom trærne f eks. Det er helt opp til deg og meg, og de fantasiene vi deler.

Håper å høre fra deg.