Hei. Jeg har lest annonser her i en tid, men det er ikke så mange som er innenfor mitt tema og spesielt ikke så mange jenter som ser ut til å være interessert i det, men jeg tror jeg skal prøve likevel jeg

Jeg søker en jente som vil la meg se på når hun tisser. Hun må gjerne ville tisse litt på meg og kuken min, men ikke i ansiktet og ikke drikke tiss. Jeg er svært fasinert av dette, men jeg har ingen erfaring, det må jo starte en gang. Kanskje du vil utforske det sammen med meg. I tillegg vil jeg gjerne tisse litt på fitta og rompa de om jeg får lov. Analsex er også et tema jeg nesten ikke har fått prøvd ut, så det er fint om du er åpen for å prøve det også.

Du er helst mellom 25 og 39. Du bor på Østlandet. Jeg bor i Buskerud. Jeg er mobil og vi bør kunne møtes hos deg eller et annet nøytralt sted.

Jeg er 36, gift i et åpent forhold, så min kone kjenner til dette, og jeg er således heller ikke ute etter noe forhold. Skriv meg en PM så ser vi om det kan bli noe. Jeg kommer til å be om bilde før et eventuelt møte. Du vil også få bilder av meg før et eventuelt møte.