Heisann trøndelag.

Jeg fikk lyst til å lage en kontaktannonse her dor å bli kjent med nye og spennende personer. Dere som tar kontakt kan fortelle meg litt om hva dere søker og hvilke fantasier dere har? Jeg er en tabuløs og frisinnet mann så jeg er åpen for absolutt alle fantasier.

Jeg er også diskret og 100% seriøs her, det vi snakker om og opplever sammen kan dere være helt trygge på at blir mellom oss. Når det gjelder hvilken relasjon dere vil ha til meg så er jeg åpen for det meste for tiden. Jeg kan være en venn av dere, en samtalepartner som dere kan dele fantasier og erfaringer med. Jeg kan også være en fast husvenn å dele nytelse, lek og glede med. Eller så kan jeg være en elsker til kvinner, fast eller eller en spennende enkeltopplevelse.

jeg kan fortelle litt om meg selv sånn generelt også. Jeg er en veltrent mann fra trondheim. Jeg liker å trene og holde meg i form. Jeg er godt utstyrt nedentil og er veldig påpasselig med rensligheten. Jeg har en god humor, tar ikke meg selv så høytidelig. jeg er utadvendt og lett å bli kjent med å være iag med. er det noe mer dere vil vite om meg så må dere bare spørre.

jeg ser frem til å høre fra dere, jeg har ikke mange bilder her men jeg kan sende dere noen på mail om dere vil det. msn min er nyskapende@hotmail.com