Jeg er en positiv gutt på 24 år. Jeg er da ute etter en fast sexpartner/venninne eller hva du vil kalle det, for å tilfredstille mine sexuelle behov.
Jeg er ikke ute etter noe kortvarig ettersom jeg ikke vil føle meg horete ved å gå rundt mellom flere for å få dekket mitt sexuelle behov. Høres kanskje rart ut men jeg synes at det er like viktig for en gutt som for en jente og kunne klare å holde seg til litt færre sexpartnere i løpet av sin tid og ikke få for mange strenger.

Jeg kunne tenke meg en jente som er litt voksen i oppførselen mellom ca. 18 og 25 år. Jeg er ikke interessert i noe kontakt med gutter eller par dessverre for dem som synes det ville vært noe, og det er ikke noe vits i å prøve å overtale meg heller.

Når det gjelder jenta så liker jeg både blonde og brunetter, er ikke så kresen på akkurat det. Hva jeg er litt kresen på er oppførselen hos jenta, jeg liker en litt voksen jente, men som også kan være litt leken/barnslig inne iblandt!
Er veldig glad i litt større romper og lår og også rett over normalt store pupper, men er ikke noe minus på en måte selvom du er litt smalere eller har litt mindre bryster, dette er jo også på en måte en god sak!
Og styrer litt unna overvektige damer siden det ikke tenner meg.

Ser altså etter noen som holder til i Vest/Aust-agder.

Jeg er 1.76 høy, sorte øyer, trenger ikke å sole meg eller slikt siden jeg har sydeuropeisk utseende året rundt (^^) og har kort svart hår. Jenta må være lavere, eller på samme høyde som meg.
Jeg veier ca. 72kg, er slank og kroppen ser bitte litt trent ut til tider!

Jeg bor i Vest-Agder , Jeg har bil så det blir ingen problem og komme meg rundt forbi innen en viss grense. Hadde jo vært positivt om DU ikke bor langt unna

Blir positivt overrasket hvis det er noen over denne alderen jeg ser etter, som tar kontakt!

Du kan skrive til meg her på PM, legger ikke ut email-adresse her. Skriv gjerne litt om deg selv og send med et lite bilde om du har lyst til det. Jeg ser fram til og håper noen finner dette interessant så får vi håpe på det beste!