Jeg er en ung herremann som pr. i dag befinner meg i ett samboerforhold (Skien/Telemark).

Jeg ønsker ikke å gå inn i detaljer hvorfor jeg som samboer velger å benytte meg av en side som dette, men sexen er død helt ut, så da ønsker jeg å finne noen som vil leke litt.

Jeg er av den lekne typen og verdsetter alltid et godt rollespill.

Jeg ønsker å treffe jente som enten er i samme situasjon som meg (i forhold) eller ei jente som har forståelse for dette og ikke er forhåndsdømmende rundt dette. Jeg vil i første omgang si at det vil være for regelmessige treff, og avstanden bør helst ikke være altfor langt unna. Jeg har bil så litt avstand gjør ingenting.

Diskresjon og sykdomsfrihet er en selvfølge og alderen din er opp til deg selv så lenge du har en voksen oppførsel.

Sex er noe vil alle liker, men dette er ikke mitt første fokus for min del, jeg vil veldig gjerne bli bedre kjent med deg/dere som person først og minst se om kjemien mellom oss er der. Det høres kanskje sært ut, men sånn er det bare og jeg har det for all del ikke travelt! Jeg liker lange forspill, og jeg setter pris på en lang elskov. Jeg er ikke av den typiske 3-5 minutters-mannen, tvert imot, jeg liker å holde på en god stund, hvis man først har tid til det.

Ellers er jeg en slank person (1.84 høy), trener så ofte jeg kan for å holde formen på topp og har et bra utseende. Bilde av ansikt vil ikke komme her på siden, da det har en logisk forklaring, men ikke fortvil, jeg har msn og her kan du selvfølgelig få se bilde. Jeg elsker tatoveringer og har et par selv.

Da er det bare å krysse fingrene for at det kommer en hyggelig tilbakemelding fra deg. Send en melding så får du msn/mailadresse

Mvh
Mysterian