Heisann.

Jeg er en 27 år gammel ung mann fra Bergen som gjerne vil få oppfyllt en fantasi, jeg lenge har hatt i tankene..... Nemlig å la en en dame knulle meg med strapon.
Jeg har lenge letet etter meg selv, der jeg på et vis fant ut at jeg har en fantasi om å være underdanig. Med dette mener jeg at jeg ønsker å gi damen komplett tiltro, og la henne ha komplett kontroll over meg. Jeg har veldig lyst til å være såpass underdanig at det er på "kanten" til å være slave... Grunnen jeg sier det på denne måten er fordi jeg fikk beskjed om jeg IKKE var en EKTE slave, siden jeg selv hadde ønsker...
Selv føler jeg at jeg er på en måte slave Fordi jeg er villig til det meste, og mitt eneste mål er å kunne tilfredstille damen(e) sitt behov. Det er i grunn det som er fantasien min, nemlig å bli totalt undertrykket uten å ha noe som helst å si/gjøre med det=)

Jeg har lenge tenkt på å kunne møte opp på en eller annen form for fest/vorspiel der det kun er damer som har et mål å gjøre festen/vorspielet litt utenom det vanlige..... Der jeg er en mann som får beskjed eller blir kommandert til å gjøre diverse ting med meg selv.....og tillater at damen(ene) gjør ting med meg.... Hva som blir gjort er noe som selvsagt må bli avtalt påforhånd, slik at begge parter har oversikt over varighet,grenser og lignende... Men må bare her understreke at grensene mine er meeeget gode, for å være en ung mann som ikke har gjort dette tidligere. Derfor har jeg fått den fantasien om "strapon"
Grunnen til det er fordi jeg har gjort mitt "beste" for å bli den personen på cam som "så og si" har gjort ALT=)

Men siden cam ikke blir 100% "ekte" og reelt føler jeg at dette ikke er "nok" for at jeg skal føle at min fantasi er blitt oppnådd. Derfor ber jeg dere damer fra Bergen om å hjelpe meg med å oppfylle denne fanaien min???

Hvis du/dere ønsker mer info, bilder, cam-prøver m.m så gjerne kontakt meg Jeg er behjelpelig med det meste Er selvsagt behjelpelig med å svare på diverse ønsker......erfaringer og lignende....

MVH