Heisann, jeg er en frisinnet og åpen mann som for øyeblikket bor i trondheim. søker å bli kjent med nye og spennende personer i sørtrøndelag eller som har muligheten til å reise hit på besøk.

Jeg er en veldig snill og utadvendt person som er veldig lett å snakke med og bli kjent med. Jeg er frisinnet og ønsker å leve livet fullt ut ved å nyte øyeblikkene. Derfor er jeg glad i prøve nye og spennende ting eksperimentere og leke. Jeg liker å bli kjent med nye og spennende mennesker. å dele spennende fantasier man har og tidligere erfaringer er noe jeg synes er veldig spennende. så send meg gjerne en melding om du har noe du vil dele, jeg er åpen for alt.

Jeg er seriøs og jeg er til å stole på. jeg mener det er veldig viktig med ærlighet og åpenhet for at man skal få tilitt til hverandre slik at man kan senke skuldrene når man er sammen og dele og gi av seg selv. Jeg setter også diskresjon høy, alt man velger å dele med meg er fortrolig og kun mellom oss. Jeg synes også det er viktig å respektere andres grenser.

Utseendemessig så har jeg kort sort hår, jeg er glad i å trene og holde meg i form så jeg har en veltrent og fin kropp. (muskuløs) Jeg har fått høre at jeg er ganske kjekk, så jeg stoler på det. Jeg er godt utrustet nedentil om noen lurer, hehe. Jeg er veldig erfaren, jeg har prøvd det meste når det gjelder sex og har hatt spennende treff og bekjentskap med personer i alle aldre. jeg er moden og reflektert.

Jeg blir gjerne kjent med alle slags mennesker, men når det gjelder treff så er jeg kresen og søker kvalitet før kvantitet. Når jeg sier at jeg er kresen så gjelder det ikke alder, preferanser eller utseendet men kjemien. utseende og alder betyr veldig lite for meg. man kan få veldig dårlige erfaringer om kjemien ikke er tilstede, men er det en god kjemi mellom oss så vil det alltid bli en fin opplevelse for begge parter.

Hvis du eller dere vil bli bedre kjent så er det bare å sende meg en hyggelig melding. fortell gjerne litt om dere selv og hva dere liker. send gjerne msn eller mail om dere vil at jeg skal ta kontakt der.

Ha en fortsatt spennende dag, ser frem til å bli kjent

søker spesielt gravide, thai, store alderforskjeller opp og ned , utenlandske, men alle er velkommen til å sende melding og alle får svar