Så har jeg også til slutt lagt ut noe under kontaktannonsene. Har en fantasi/drøm om å ha sex med ei jente/dame som er gravid. Jo flere måneder på vei jo bedre, og skulle du være kommet så langt at du også har fått melkespreng... ja da ville det vært helt fantastisk. Alderen din spiller egentlig ingen rolle så lenge du er gravid, og det er godt synlig. Jeg vil selvfølgelig behandle deg pent. Om dere er et par hvor hun er gravid, er det også greit, men det blir med henne i sentrum. Skulle det være noen der ute som har melk i brystene, men har født, kan det også være av interesse, da både det å smake melk rett fra brystet og å bli sprutet litt melk på samtidig som andre ting skjer også er veldig interessant. Håper på svar i Østfold området, men er mobil til andre området på østlandet. Er tilgjengelig i Bergen 6-9 september.

Jeg er en mann på 40, bosatt i Sarpsborg. Har noen kilo for mye (ikke smellfeit), men tror ellers jeg er grei å se på. Normalt utstyrt. Bilder kan utveksles.

Håper det kan være noen, men må vel si at jeg tror dette er så sært at jeg ikke får noen svar... men overraske meg gjerne....