Hei alle sammen, håper du leser ferdig

er en mann på 30,som er bosatt i oslo, her har jeg flyttet til fra telemark,og merker at det er noe helt annet å bo i oslo,men jeg trives nå i denne byen.
eneste jeg mangler her, er å bli kjent med noen nye mennesker, kjenner 8 personer i oslo, og thats all, og det blir litt lite syntes jeg da, savner det å ha folk å prate med på msn,noen som vil være med å ta en kopp kaffe osv,men siden jeg er litt beskjeden, er det ikke altid så lett for meg desverre å ta kontakt med nye mennesker.

litt mer om meg:

jeg er 180 høy,mørkt hår,grønne øyne,70 kg,litt trent,percing i tunga,hull i ørene og to tattoer,ellers er jeg en snill og grei gutt,for det meste altid bli og smilende,altid godt humør,og veldig flink til å lytte,og komme med råd,stiller altid opp for venner,det er i hvertfall de tilbakemeldingene jeg har fått opp igjennom tiden ellers liker jeg å dra på kaffebar,liker å gå turer,ta en fest,med mer.

det var i hvertfall litt om meg,kort fortalt, hvis det finnes noen her inne på vår alle elskede side nakenprat som vil bli bedre kjent, send noen ord om deg selv da og du er garantert svar

Hilsen osloinnflytter