er en mann på 30 fra oslo, er vel en helt vanlig mann, nesten. er 180 høy mørkt hår grønne øyne 70 kg, litt trent, percing i tunga hull i ørene og tatto,ellers er jeg snill og grei, til å stole på, eneste som er, det er at jeg altid er sprengkåt, kan gå på butikken eller sitte på trikken, og være så kåt at jeg kjenner det stive harde bankende lemmet som står rett til værs inni buksa, fantaserer utrolig mye om å ha sex på de mest utrolige stedene,elsker sex og er stolt av det, er bare så ubeskrivelig sprengkåt hele tiden at jeg snart blir sprø...

søker ei fast jente/dame, som er like kåt som meg selv, som vil møtes nå og da for deilig erotisk nydelig sex og nytelse, gjerne ei jente som spruter, da det er en utrolig stor fantasi og få se ei jente sprute og gjerne sprute på meg, ellers sier jeg ikke nei til to venninner heller, om du er i forhold eller gift spiller ingen rolle, diskre er en selvfølge, alder? det er bare ett tall som ikke har noen betydning.

så, elsker du/dere sex og er ganske så sprengkåte hele tiden, send ett bilde med noen ord om deg selv, så er du GARANTERT svar.

hilsen en som går rundt sprengkåt med en skikkelig ståkuk i oslo