Ikke sikkert dette er rette plassen, men gjør et siste forsøk.

Er en kar fra Vestfold i 40-åra, som ønsker å leve ut en fantasi jeg har hatt siden jeg var i puberteten.

Ønsker derfor å komme i kontakt ei dame i alderen 50+. Gjerne opp til 70. Form og utseende er underordnet, da det er kjemien som avgjør hvordan dette vil fungere. Men uansett, send gjerne et bilde, så jeg ihvertfall vet hvem jeg evt. får et svar fra.

Den som svarer, vil bli behandlet som det verdifulle menneske dere er, men selvfølgelig er sex hovedingrediensen.
Men for at jeg skal ha det bra i en slik setting, ser jeg på det som min oppgave å tilfredsstille deg. Gjør alt jeg kan for at du skal ha det bra. På den måten får også jeg mest ut av dette.

Du kommer selvfølgelig med ønsker om hvordan du vil ha det, så kommer vi i fellesskap frem til hvordan dette skal gjøres.

Du bør ha sted å være. Om det er hjemme hos deg, eller andre steder er opp til deg. Dersom du føler deg tryggere på at en eller annen blir med deg, så er selvfølgelig det i sin skjønneste orden.

Så dere som leser dette, enten du som direkte føler dette passer deg, eller om andre leser dette og mener dette kan være noe for andre, send meg gjerne en PM, med bilde og fortell litt om deg og ditt, så får dere svar.
Uansett, jeg svarer alle som svarer på PM. Synes det er mest riktig, så vet man hvordan ståa er.

Er forøvrig med på det meste innen erotisk utfoldelse, men har en og annen begrensning, men det gir jeg beskjed om, dersom det skulle bli aktuelt.


Håper å høre fra dere, og ser frem til videre kontakt.Hilsen
Lordo...