Hei jenter. Jeg har en venninde som altid snakker om hun har så lyst å prøve å kose/ha sex med en annen jente. Hun er bifil og har veldig lyst å utforske denne fantasien, men kjenner ingen som ville vært interessert. Og tør heller ikke ta initiativ til det. Så jeg tenkte jeg skulle hjelpe til å søke etter ei som kunne være med på dette. Så hvis det finnes noen jenter der ute som har det samme dilemmaet eller som har erfaring så hadde det vært kult om du kunne gitt beskjed
hun er 21 år, veldig pen i mine øyne.

Dere lurer kanskje på hvorfor jeg ikke kan hjelpe til med denne fanasien? Det er fordi jeg er en gutt:p Kanskje det var logisk også? Jeg har hatt et purely seksuelt forhold til henne tidligere, og er ikke sjenert. Hvis det er ønskelig fra dere kan jeg og være med på akten, som feks å styre dere litt hvis dere er redde for å ta initiativ eller ikke er helt sikker på hva dere skal gjøre. Det kan godt bli lettere slik. Det kan være litt mindre pinlig å gjøre ting hvis man blir bedt om det enn å kjøre på selv ellers kan det være like opphissende å styre selv. Alle har forskjellige preferanser.

Jeg lager ikke denne posten for å tilfredstille meg selv, det er langt nede på min prioriterings liste. Jeg ønsker bare at hun skal få opplevd denne fantasien. Fordi jeg mener sex er noe helt fantastisk og om man har noe man har lyst til å utforske noe nytt så er det ingeting som skal stoppe det så lenge det er i trygge omgivelser.

Så,,, hvis noen er interessert så er det bare å sende en PM. Så vi kan snakke mer