Hei, vi er et par på 22 (han) og 19 (hun). Jenta i forholdet er nå midt i russetiden, og det er da et par knuter som vi vil ha unnagjort, noe vi fant ut er lettere for oss å ha med ei jente som vi ikke har personlige kjennskaper til.
Vi ser forholdsvis etter ei russejente, men knutene beskriver jo ikke at alle deltakere må være russ, så vi er åpne for forslag (:
Frøkna er forresten ikke interresert i andre gutter/menn som deltakere, ettersom hun tenner mest på tanken av å ha med en jente til.

Litt om han: 184cm over bakken, blå øyne, hår til akkurat over ørene, slank (68kg). Ellers trivelig, sosial, sjarmerende, glimt i øyet. Nøye på kroppshygiene, barbert, utholdene, ca 17 cm å by på. : )

Litt om henne: 161cm høy, blåe øyne, sjarmerende smil, mild blanding av blondine og brunette, som rekker til litt nedenfor skuldrene. 53kg på vekta. Hun er til tider sjenert, men da man først får henne igang, så faller muren fort. Glattbarbert overalt, D-cup, tight å trang

Ellers er vi ganske åpne for ting, bruker leketøy aktivt i akten, analsex, doggy, 69, deepthroat, the usual.. Hun liker å få spruten over puppene og ansiktet, men tenner veldig på tanken å se meg sprute på ei annen jente.

Vi ser for oss at vi starter kvelden med en drink eller to (eller 5 for den saks skyld), ettersom alt får litt bedre flyt med en liten smule alkohol innabords.

Vi befinner oss i Buskerud, nærmere informasjon vil bli gitt hvis vi finner ei aktuell jente. Vi er begge sykdomsfrie, renslige, oppegående mennesker.

Håper vi hører fra deg.