Jeg er en mann på 26 år som med dette ønsker og finne meg et reisefølge til helgen den 13 mai til den 15 mai. Hvor vi skal reise bestemmer vi i sammen, men jeg betaler for hele oppholdet, inkludert alt som måtte trenges av alkoholg og andre substanser. Tenker litt på amsterdam eller noe så enkelt som københavn på hotell ei helg, men dette bestemmer vi sammen.

Om jeg ønsker sex? Ja selvfølgelig om kjemien passer så ønsker jeg det, men vil ikke trenge meg på om vi føler totalt feil ting.

Hvorfor ikke bare finne en dame på byen alene? Nei, jeg vil gjerne bli kjent med ei her som jeg kan prate litt med først, er lei av og sjekke opp damer på byen.

Om meg, Sosial, lett omgåelig og tilpasser meg som oftes de fleste situasjoner, noe du også helst bør gjøre.

Jeg er noe trent og har fått noen komplimenter over hvordan jeg ser ut.

Avreise by kan være Stavanger, Bergen eller Oslo.

Er du int?

Send meg et hyggelig svar så finner vi veien videre sammenEstimert beløp for denne helga er rundt 25.000, men dette kan forandres om det skulle være behov for det, det samme med avreisedato så lenge det er innenfor ei helg grunnet jobben min,
'
Dette er seriøst i fra min side, så om ikke du er seriøs så er det ikke vits og bruke verken din egen eller noe av min tid på dette