Med tanke på hvordan ratioen kvinner:menn her på forumet er, er det vel forsåvidt mye å håpe på å få et vettig svar, men for all del, man kan jo oprøve seg. Den som intet våger sitter gjerne og kjeder seg.

Rett på sak er vel det greieste? Litt om meg selv først, jeg er en forholdsvis unormal krabat fra nord-norge, ikke spesielt mobil med tanke på jobb og denslags, har såkalt "spesielle" fritidsinteresser og sosiale anliggende (nei, ingenting ulovlig eller psykologisk unormalt). Rent fysisk er jeg over gjennomsnittet solid bygd, uten at jeg vil kalle meg direkte feit. Raggete og uarbert og med klærne slengt på. er 25 år gammel, varierer mellom å føle meg som en 15-åring og en 65-åring, alt etter hvor lei jeg er av folk den dagen.

Hva jeg ser etter? Tja. Grunnen til at jeg i det hele tatt ser, er at jeg er ferdig med et relativt fruktesløst forhold som ikke helt tok veien det skulle, hverken emosjonelt eller seksuelt.

Så nå føler jeg for å flørte igjen, såklart med skitne hensikter - og til det trenger man gjerne noen å flørte med. Er møkk lei av å "gå ut" (jeg drikker, men sjelden, og utelivet i Tromsø tilbyr ikke så mye til oss som er lei av listepop) så, derfor, prøver man her. S, er du ei jente/dame fra 20 år og oppover som føler for å bli utfordra litt på mer enn ett plan samtidig, så gi et lite pip.