Jeg er en gutt på 27 fra Oslo som søker en submissive jente som er nysgjerrig på bondage eller litt dominant sex. Jeg bestemmer i senga

Har beskrevet en fantasi under.... hvis den gjør deg våt, ta kontakt på msn


Jeg åpner døra når det ringer på og du står der og ser litt usikker ut. Jeg sier velkommen inn, og gir deg en god klem. Du har på deg et kort skjørt, men ikke dyp utringning. Jeg lukter armani.

Vi spiser en god middag sammen og nyter et par glass rødvin til rolig musikk. Det er en ubeskrivelig sitrende spenningsfølelse i luften, som bare kommer når vi begge vet hva som vil skje... Mens du prater lar jeg et kåt blikk gli nedover kroppen din.

Jeg beundrer synet, og kjenner at det gjør meg hard... jeg har ikke lyst til å vente lenger. Jeg stanser deg midt i en setning, lener meg fremover og kysser deg på munnen. Du ser først litt overrasket ut, men jeg ser at du liker det.

Jeg kysser deg igjen, mer sultent og bestemt denne gangen. Jeg beveger meg litt nedover og dekker halsen din med våte, sultne kyss... du lar hendene dine gli gjennom håret mitt og lar meg holde på.

Nå vet du hvorfor jeg inviterte deg hit. Nå merker du hvor kåt jeg egentlig er... Jeg lar en stor hånd gli ned i toppen din og ned i BH'en... følelsen av de myke, feminine puppene dine som blir harde mellom fingrene mine pirrer meg. Med ett reiser jeg meg opp og drar deg fra sofaen og ned på kne foran meg. Du ser på meg og smiler.

Jeg tar tak i håret ditt i et godt grep med den ene hånden. Jeg har deg akkurat hvor jeg vil nå, på kne foran meg som en liten tøs. Hendene på ryggen, sier jeg, og du adlyder litt nølende. Jeg knepper opp buksa og vipper boxeren ned under ballene.

Jeg er stor og hard og den vipper rett foran ansiktet ditt. Du tar hodet frem for få en smak av herligheten, men jeg rykker hodet ditt bakover med håret så du ikke når den. Det er jeg som bestemmer, sier jeg... jeg klarer ikke helt å skjule hvor mye jeg liker maktfølelsen og hvor mye jeg gleder meg til å bare nyte det. Du ser skuffet opp på meg. Jeg lar kukken min gli over ansiktet ditt. Jeg nyter den myke, varme jentehuden og at du er min. Jeg lar kukkhodet mitt gli over de myke leppene dine. Du åpner munnen og ser opp på meg, men jeg lar den ikke gli inn i munn din.

Be pent, sier jeg. «Vær så snill...» sier du. «Du kan be litt penere enn det, din lille tøs...» «Vær så snill og la meg suge deg» sier du spakt. Jeg klarer ikke å vente lenger. Jeg dytter den med et rykk inn mellom leppene dine. Før du vet ordet av det har du munn full av salt mannekjøtt. Du begynner å suge meg instinktivt. Dette har du gjort før... Jeg stønner høyt og nyter følelsen. Jeg lar deg jobbe der nede, du lar den gli inn og ut av munnen din men du fortsatt har hendene på ryggen.

Jeg rykker hodet ditt litt bakover etter håret så du ser opp på meg. Du ser meg i øynene mens du suger rytmisk og lydig. Du vet at du er min bitch nå. Du eksisterer bare for å tilfredsstille. Når det er like før det går for meg trekker jeg meg ut. Nå får du ikke mer, sier jeg. Jeg tar tak i armene dine og drar deg inn på soverommt. Jeg har en stor dobbeltseng med stivt, rent sengetøy som lukter parfymert.

Jeg dytter deg ned på senga så du lander på magen. Jeg legger meg fort oppå deg. Du kjenner at jeg er stor og tung og at du ikke har sjanse til å komme deg unna. Jeg har ett ben på hver side av deg. Du kjenner den steinharde kukken min som presser mot baken din... Jeg sniffer inn lukten av håret ditt, nyter lukten av jente.... så hvisker jeg inn i øret ditt «Nå skal jeg ha fitta di.... Du er min.»

Jeg snur deg rundt og drar genseren din opp. Du får den ikke helt over hodet. Den stanser foran ansiktet ditt mens du har hendene over hodet. Jeg holder armene dine fast slik med en hånd, så du ikke får rørt deg, og du ser ingenting.

Jeg vipper BH'en din ned og blottlegger deg helt. Brystene dine er myke og runde og passer perfekt i hånden min. Jeg dekker dem med kyss før jeg tar brystvortene i munn og suger på dem... jeg lar tunga vibrere over dem til de blir deilige og harde.

Jeg småbiter i dem og lar de rulere mellom leppene mine. Du ligger helt fast og kan ikke gjøre noe. De er mine, akkurat som resten av deg. Jeg knepper opp skjørtet ditt og drar det sakte ned... du har på deg gjennomsiktig undertøy. Jeg får øye på en glattbarbert, rosa og våt fitte. Jeg stryker fingrene over leppene dine, på utsiden av undertøyet. Du kjenner de store, grove fingrene mine.

Du vet jeg skal ta deg. Grundig. Lenge. Det gjør deg nesten gal av lengsel....

Jeg fjerner undertøyet mens jeg kysser magen din sakte nedover med sultne kyss. Noen timer gamle skjeggstubber rasper pirrende mot huden din. Du vet det er en mann som holder på.... Jeg holder deg fast i håndleddene mens jeg beveger meg mellom bena dine. Jeg lar tomlene på hver hånd dra leppene litt til siden, mens tunga forsiktig stryker over klitten din. Jeg elsker smaken.

Tunga mi er lett og leken og jeg lar den vibrere over klitten din. Du vrir deg men jeg holder deg fortsatt fast i håndleddene. Hendene mine er så store at jeg kan holde begge dine med en hånd. Jeg lar den andre gli ned mellom bena dine og stikker to fingre inn. Du er klissvåt.

Jeg setter meg på kne og drar deg opp i doggy etter håret. Du står på alle fire foran meg, forventningsfull og klar. Jeg holder et godt tak i håret ditt så du må ha hodet opp. Så stikker jeg en stor og hard kukk inn i deg. Du gisper av følelsen. Den går langt inn, og du kan kjenne det store hodet bane seg vei inn i fitta di, og hver blodåre pumpe. Jeg gir deg et rapp over rumpa med flat hånd mens jeg rytmisk støter inn dypt og hardt. De gir deg en elektrisk følelse i nervene.

Hvis du noen sinne var i tvil om hvem som bestemte, så skjønner du det nå. Du blir grundig rundtpult, raskt, hardt, mandig og bestemt. Du er bare en puledokke som ikke har noe valg. En billig tøs som blir brukt etter alle kunstens regler. Jeg skifter stillinger flere ganger og tar deg i misjonær også. Jeg kjører på til det går for deg og du eksploderer i rykninger.

Jeg trekker meg ut og snur kroppen din rundt. Sug meg, lille tøs, sier jeg. Jeg har ikke glemt hvor flink du var istad. Denne gangen har du fortjent å suge meg helt til det går for meg. Jeg er svett anpusten, og nyter behandlingen. Jeg kjenner at det går for meg. Jeg holder hodet ditt helt fast mens jeg spruter munnen din full. Ikke langt bak i munn, men foran. Du skal smake alt.

Du svelger i to slurker og suger meg tør. Så flink du er, stønner jeg. Nå har du fortjent å sove i armene mine. Jeg tar deg tett inntill meg og lar deg sove med kinnet på det hårete brystet mitt